Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Urunal FC Semen Bremen
aguanteluru Tactiek A la b
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.7 gemiddelde waardering 64.4
solid Schieten outstanding
adequate Passen excellent
good Verdedigen excellent


5e minuut.
Inworp. Arriondo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tobescu rent richting de bal. Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Tobescu is nu in balbezit. Arriondo met een sublieme pass. Tobescu probeert naar een medespeler te passen. Kováts bereikt de bal nog maar net als eerste. Kováts haalt uit met een fantastische trap. Vallarino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Galván probeert naar een medespeler te passen. Pereira rent richting de bal. Brachi rent richting de bal. Brachi schiet op doel. Dreškić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Brachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Semen Bremen 0:1

10e minuut.
Brachi kopt de bal weg. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachi rent richting de bal. Brachi haalt uit met een fantastische trap. Dreškić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Semen Bremen 0:2

13e minuut.
Brachi kopt de bal weg. Klungelig pakt Pereira de bal. Purcaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pereira wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pereira kan niet meer verder spelen. Guerrero komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Vemireddy probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Galván geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dreškić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brachi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Soyeri met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arriondo met een snelle inworp. Brachi is nu in balbezit. Brachi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bilbao passt de bal met de wreef. Laserda geeft een hoge lob. Brachi is nu in balbezit. Brachi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Urdinarán geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vass de bal. Arriondo probeert naar een medespeler te passen. Brachi heeft problemen om de bal te vangen. Brachi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dreškić met een harde bal richting middenveld. Tobescu kopt de bal weg. Florian is nu in balbezit. Florian haalt uit met een fantastische trap. Vallarino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Brachi heeft problemen om de bal te vangen. Brachi draait met de bal, schiet en ... Urdinarán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dreškić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Purcaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brachi is nu in balbezit. Brachi schiet op doel. Dreškić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Urdinarán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Semen Bremen 0:3

28e minuut.
Klungelig pakt Urdinarán de bal. Guerrero is nu in balbezit. Urdinarán onderschept slim de pass. Brachi is nu in balbezit. Brachi draait met de bal, schiet en ... Dreškić bokst de bal weg.

31e minuut.
Bilbao heeft problemen om de bal te vangen. Bilbao geeft een hoge lob. Urdinarán probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bilbao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbao geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Urdinarán de bal. Brachi rent richting de bal. Brachi haalt uit met een fantastische trap. Dreškić bokst de bal weg.

35e minuut.
Bilbao speelt de bal door. Zaballa is nu in balbezit. Zaballa geeft een hoge lob. Brachi is nu in balbezit. Brachi schiet op doel. Dreškić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Urdinarán met een sublieme pass. Vass is nu in balbezit. Vass passt de bal met de wreef. Florian rent richting de bal. Florian passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urunal FC 64%, Semen Bremen 36%.
Urunal FC - Semen Bremen 0:3

54e minuut.
Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Brachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachi draait met de bal, schiet en ... Dreškić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero geeft een hoge lob. Brachi rent richting de bal. Brachi draait met de bal, schiet en ... Dreškić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Semen Bremen 0:4

58e minuut.
Guerrero speelt de bal door. Brachi is nu in balbezit. Brachi haalt uit met een fantastische trap. Urdinarán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dreškić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Baldacchino geeft een lange en hoge pass. Arriondo probeert de bal aan de voet te houden. Baldacchino bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachi onderschept slim de pass. Brachi schiet op doel. Dreškić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Galván zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero passt de bal in één keer door. Brachi is nu in balbezit. Brachi draait met de bal, schiet en ... Dreškić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Semen Bremen 0:5

65e minuut.
Kováts bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero onderschept slim de pass. Bilbao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbao geeft een hoge lob. Brachi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Laserda geeft de bal voor. Urdinarán rent richting de bal. Brachi verovert de bal door een tackle van achteren. Brachi schiet op doel. Dreškić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Semen Bremen 0:6

71e minuut.
Arriondo kopt de bal weg. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero passt de bal in één keer door. Brachi rent richting de bal. Brachi schiet op doel. Dreškić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Purcaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purcaru met een sublieme pass. Galván probeert naar een medespeler te passen. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Dreškić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Brachi rent richting de bal. Vemireddy begaat een overtreding. Brachi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baleato komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero met een sublieme pass. Urdinarán rent richting de bal. Brachi verovert de bal door een tackle van achteren. Brachi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
De Los Campos is nu in balbezit. De Los Campos probeert naar een medespeler te passen. Guerrero rent richting de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Dreškić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urunal FC 72%, Semen Bremen 28%.
Urunal FC - Semen Bremen 0:6