Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Urunal FC PAPÁ BOLSO
aguanteluru Tactiek 94’ElChino
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42 gemiddelde waardering 62.7
good Schieten formidable
average Passen excellent
good Verdedigen formidable


3e minuut.
Menacho onderschept slim de pass. Blanc probeert naar een medespeler te passen. Dan rent richting de bal. Dan draait met de bal, schiet en ... Dreškić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Toğuz geeft een hoge lob. Cañate rent richting de bal. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan schiet op doel. Dreškić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - PAPÁ BOLSO 0:1

7e minuut.
Cañate is nu in balbezit. Orsoni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cañate. Cañate krijgt een gele kaart. Orsoni raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Orsoni kan niet meer verder spelen. El Khalifa komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Cañate speelt de bal door. Dan heeft problemen om de bal te vangen. Tobescu rent richting de bal. Dan verovert de bal door een tackle van achteren. Dan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Toğuz rent richting de bal. Toğuz geeft een lange en hoge pass. Dan kopt de bal weg. Cañate is nu in balbezit. Cañate haalt uit met een fantastische trap. Dreškić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Banussi onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Việt Hoàng. Banussi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Blanc zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Banussi kopt de bal weg. Blanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanc geeft de bal voor. Cañate krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

14e minuut.
Cañate rent richting de bal. Pikulec is nu in balbezit. Pikulec passt de bal met de wreef. Dan is nu in balbezit. Dan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - PAPÁ BOLSO 0:2

16e minuut.
Blanc speelt de bal door. Dan heeft problemen om de bal te vangen. Dan passt de bal in één keer door. Banussi is nu in balbezit. Banussi haalt uit met een fantastische trap. Dreškić bokst de bal weg.

18e minuut.
Menacho onderschept slim de pass. Menacho passt de bal met de wreef. Blanc probeert naar een medespeler te passen. Cañate is nu in balbezit. Cañate schiet op doel. Dreškić bokst de bal weg. Baldacchino probeert naar een medespeler te passen. Florian rent richting de bal. Banussi begaat een overtreding. Banussi krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Banussi met een snelle inworp. Blanc geeft de bal voor. Pikulec kopt de bal weg. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - PAPÁ BOLSO 0:3

27e minuut.
Banussi probeert de bal aan de voet te houden. Baldacchino bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldacchino passt de bal met de wreef. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Vass bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanc onderschept slim de pass. Blanc met een sublieme pass. Dan is nu in balbezit. Dan schiet op doel. Dreškić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Prietto geeft een lange en hoge pass. Toğuz kopt de bal weg. Blanc probeert naar een medespeler te passen. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pikulec verovert de bal door een tackle van achteren. Pikulec passt de bal in één keer door. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan draait met de bal, schiet en ... Dreškić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - PAPÁ BOLSO 0:4

39e minuut.
Pikulec speelt de bal door. Cañate is nu in balbezit. Cañate passt de bal in één keer door. Dan rent richting de bal. Dan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Bahçeli kopt de bal weg. Pikulec geeft een lange en hoge pass. Cañate kopt de bal weg. Dan is nu in balbezit. Dan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Blanc heeft problemen om de bal te vangen. Pikulec probeert naar een medespeler te passen. Dan rent richting de bal. Dan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - PAPÁ BOLSO 0:5

45e minuut.
Tejerina komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urunal FC 72%, PAPÁ BOLSO 28%.
Urunal FC - PAPÁ BOLSO 0:5

46e minuut.
Baldacchino kopt de bal weg. Vass is nu in balbezit. Blanc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blanc krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Florian rent richting de bal. Schoofs onderschept slim de pass. Schoofs geeft een hoge lob. Dan is nu in balbezit. Dan schiet op doel. Dreškić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baldacchino geeft een lange en hoge pass. Tejerina is nu in balbezit. Tejerina geeft een lange en hoge pass. Dan is nu in balbezit. Dan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Klungelig pakt Vass de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toğuz. Vass is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baldacchino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kováts springt en kopt de bal. Guran bokst de bal weg.

50e minuut.
Toğuz geeft een hoge lob. Cañate kopt de bal weg. El Khalifa heeft problemen om de bal te vangen. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan haalt uit met een fantastische trap. Dreškić bokst de bal weg. Banussi rent richting de bal. Banussi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - PAPÁ BOLSO 0:6

56e minuut.
Baldacchino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanc probeert naar een medespeler te passen. Dan rent richting de bal. Dan haalt uit met een fantastische trap. Dreškić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - PAPÁ BOLSO 0:7

59e minuut.
Menacho met een sublieme pass. Klungelig pakt Toğuz de bal. Toğuz geeft de bal voor. Dan rent richting de bal. Dan schiet op doel. Dreškić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Banussi rent richting de bal. Banussi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - PAPÁ BOLSO 0:8

61e minuut.
Ure komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Blanc speelt de bal door. Daar is Pikulec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pikulec passt de bal in één keer door. Ure is nu in balbezit. Ure draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
El Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañate onderschept slim de pass. Cañate passt de bal zonder na te denken. Ure is nu in balbezit. Ure draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Pikulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikulec geeft een hoge lob. Ure is nu in balbezit. Ure schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - PAPÁ BOLSO 0:9

68e minuut.
Pikulec kopt de bal weg. Blanc probeert naar een medespeler te passen. Cañate bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañate schiet op doel. Dreškić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pikulec verovert de bal door een tackle van achteren. Pikulec passt de bal in één keer door. Ure rent richting de bal. Ure haalt uit met een fantastische trap. Dreškić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Deblekeli komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Blanc onderschept slim de pass. Blanc passt de bal met de wreef. Cañate rent richting de bal. Ure rent richting de bal. Ure draait met de bal, schiet en ... Dreškić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. El Khalifa is nu in balbezit. Ure verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Strøm probeert naar een medespeler te passen. Valkeajoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikulec geeft een hoge lob. Cañate rent richting de bal. Cañate schiet op doel. Dreškić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Menacho verovert de bal door een tackle van achteren. Menacho geeft een hoge lob. Ure rent richting de bal. Ure draait met de bal, schiet en ... El Khalifa probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Blanc speelt de bal door. Banussi probeert naar een medespeler te passen. Cañate rent richting de bal. Cañate draait met de bal, schiet en ... El Khalifa probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ure bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Blanc is nu in balbezit. Blanc geeft een hoge lob. Ure kopt de bal weg. Cañate heeft problemen om de bal te vangen. Cañate haalt uit met een fantastische trap. Dreškić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Pikulec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Regules komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Baldacchino geeft de bal voor. Tejerina is nu in balbezit. Tejerina geeft een lange en hoge pass. Ure is nu in balbezit. Ure schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - PAPÁ BOLSO 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urunal FC 81%, PAPÁ BOLSO 19%.
Urunal FC - PAPÁ BOLSO 0:10