Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Urunal FC Manyacarajo
aguanteluru Tactiek Ley del Offside
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 55.6
solid Schieten excellent
average Passen excellent
solid Verdedigen good


3e minuut.
Sorescu is nu in balbezit. Sorescu speelt de bal door. Malešević is nu in balbezit. Malešević heeft problemen om de bal te vangen. Malešević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Mendivil rent richting de bal. Mendivil geeft een lange en hoge pass. Bica is nu in balbezit. Sorescu rent richting de bal. Sorescu haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Valkeajoki zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Tobescu de bal. Jurjiu probeert naar een medespeler te passen. Bica rent richting de bal. Bica schiet op doel. Dreškić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Sorescu kopt de bal weg. Bica heeft problemen om de bal te vangen. Bica passt de bal zonder na te denken. Sorescu is nu in balbezit. Sorescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Manyacarajo 0:1

21e minuut.
Dervas passt de bal in één keer door. Mendivil is nu in balbezit. Mendivil geeft een lange en hoge pass. Sorescu is nu in balbezit. Sorescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Strøm probeert de bal aan de voet te houden. Jurjiu rent richting de bal. Jurjiu passt de bal met de wreef. Bica heeft problemen om de bal te vangen. Bica draait met de bal, schiet en ... Dreškić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Dervas met een sublieme pass. Malešević rent richting de bal. Malešević passt de bal zonder na te denken. Bica rent richting de bal. Bica haalt uit met een fantastische trap. Dreškić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urunal FC - Manyacarajo 0:2

31e minuut.
Vass passt de bal zonder na te denken. Dervas heeft problemen om de bal te vangen. Dervas passt de bal met de wreef. Malešević is nu in balbezit. Malešević schiet op doel. Dreškić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Vass passt de bal met de wreef. Dervas rent richting de bal. Dervas met een sublieme pass. Malešević is nu in balbezit. Malešević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Purcaru is nu in balbezit. Purcaru passt de bal in één keer door. Daar is Jurado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica draait met de bal, schiet en ... Dreškić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barakov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urunal FC 68%, Manyacarajo 32%.
Urunal FC - Manyacarajo 0:2

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Purcaru de bal onder controle te krijgen. Sorescu kopt de bal weg. Daar is Vass, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malešević is nu in balbezit. Malešević draait met de bal, schiet en ... Dreškić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Maglione passt de bal met de wreef. Bica is nu in balbezit. Bica geeft een lange en hoge pass. Malešević rent richting de bal. Malešević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kaarde probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sorescu de bal. Sorescu passt de bal in één keer door. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica haalt uit met een fantastische trap. Dreškić bokst de bal weg.

70e minuut.
Vilar rent richting de bal. Vilar geeft een lange en hoge pass. Dervas kopt de bal weg. Malešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Malešević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Jurado geeft de bal voor. Dervas rent richting de bal. Dervas geeft een hoge lob. Bica rent richting de bal. Bica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pelayo probeert naar een medespeler te passen. Mendivil is nu in balbezit. Mendivil geeft een lange en hoge pass. Florian is nu in balbezit. Florian schiet op doel. Barakov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Mendivil verovert de bal door een tackle van achteren. Mendivil probeert naar een medespeler te passen. Dervas probeert naar een medespeler te passen. Malešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Malešević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kaarde probeert naar een medespeler te passen. Sorescu probeert de bal met de borst te controleren. Sorescu passt de bal met de wreef. Bica is nu in balbezit. Bica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urunal FC 65%, Manyacarajo 35%.
Urunal FC - Manyacarajo 0:2