Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Geas Covicho FC
Normal Tactiek 4-2-4
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 42.4
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


9e minuut.
Niquichenco is nu in balbezit. Niquichenco passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ferreira de bal. Zenteno is nu in balbezit. Zenteno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pino is nu in balbezit. Errea verovert de bal door een tackle van achteren. Zenteno is nu in balbezit. Errea is nu in balbezit. Errea haalt uit met een fantastische trap. Etulain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Zelaya probeert naar een medespeler te passen. Zenteno rent richting de bal. Zenteno passt de bal zonder na te denken. Errea is nu in balbezit. Errea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Matthys geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schenone met een snelle inworp. Batlle rent richting de bal. Batlle geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Negro met een harde bal richting middenveld. Niquichenco kopt de bal weg. Errea rent richting de bal. Errea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Cánepa passt de bal met de wreef. Niquichenco rent richting de bal. Niquichenco passt de bal met de wreef. Zenteno heeft problemen om de bal te vangen. Zenteno schiet op doel. Etulain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Geas - Covicho FC 0:1

23e minuut.
Matthys verovert de bal door een tackle van achteren. Matthys met een sublieme pass. Zenteno rent richting de bal. Errea rent richting de bal. Errea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Necchi is nu in balbezit. Cánepa rent richting de bal. Cánepa probeert naar een medespeler te passen. Errea rent richting de bal. Errea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Schenone rent richting de bal. Zenteno verovert de bal door een tackle van achteren. Zenteno probeert naar een medespeler te passen. Daar is Errea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Errea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Geas - Covicho FC 0:2

43e minuut.
Liendo kopt de bal weg. Schenone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Errea is nu in balbezit. Errea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Geas - Covicho FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Geas 83%, Covicho FC 17%.
Deportivo Geas - Covicho FC 0:3

48e minuut.
Matthys verovert de bal door een tackle van achteren. Matthys geeft een hoge lob. Gafner kopt de bal weg. Zelaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelaya geeft een lange en hoge pass. Etulain bokst de bal weg.

50e minuut.
Ferreira verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreira probeert naar een medespeler te passen. Zelaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelaya schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Errea verovert de bal door een tackle van achteren. Errea geeft een lange en hoge pass. Zenteno rent richting de bal. Zenteno draait met de bal, schiet en ... Etulain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Geas - Covicho FC 0:4

64e minuut.
Zelaya probeert naar een medespeler te passen. Zenteno bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenteno speelt de bal door. Errea is nu in balbezit. Errea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Geas - Covicho FC 0:5

69e minuut.
Liendo speelt de bal door. Cánepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cánepa speelt de bal door. Zenteno rent richting de bal. Zenteno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Matthys met de inworp. Daar is Niquichenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niquichenco passt de bal met de wreef. Errea rent richting de bal. Errea haalt uit met een fantastische trap. Etulain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Liendo speelt de bal door. Niquichenco is nu in balbezit. Niquichenco passt de bal met de wreef. Errea rent richting de bal. Errea schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Matthys rent richting de bal. Matthys geeft een hoge lob. Ferreira heeft problemen om de bal te vangen. Zenteno rent richting de bal. Zenteno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Schenone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niquichenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Niquichenco probeert naar een medespeler te passen. Errea rent richting de bal. Errea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Zelaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelaya geeft een hoge lob. Errea bereikt de bal nog maar net als eerste. Errea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Cataldo speelt de bal door. Batlle bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthys begaat een overtreding. Batlle roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Batlle kan niet meer verder spelen. Cortazzo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Geas 87%, Covicho FC 13%.
Deportivo Geas - Covicho FC 0:5