Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neo Genesis F.C Carbonero FC
Normal Tactiek A huevo
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 30.9
zwak Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Trovo probeert naar een medespeler te passen. Norek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bove bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurva verovert de bal door een tackle van achteren. Jurva geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Novick de bal. Norek rent richting de bal. Norek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neo Genesis F.C - Carbonero FC 0:1

6e minuut.
Bove kopt de bal weg. Norek rent richting de bal. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Norek onderschept slim de pass. Norek draait met de bal, schiet en ... Cáceres bokst de bal weg.

19e minuut.
Jurva kopt de bal weg. Norek bereikt de bal nog maar net als eerste. Norek passt de bal met de wreef. Zaszalej is nu in balbezit. Zaszalej haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Güneş de bal. Güneş geeft een hoge lob. Suárez Menéndez met een sublieme pass. Norek probeert de bal aan de voet te houden. Norek draait met de bal, schiet en ... Cáceres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jurva zal de hoekschop nemen. Daar is Laime, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norek is nu in balbezit. Norek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Bove is nu in balbezit. Norek onderschept slim de pass. Norek met een sublieme pass. Daar is Zaszalej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaszalej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neo Genesis F.C - Carbonero FC 0:2

35e minuut.
Novick is nu in balbezit. Novick passt de bal met de wreef. Zaszalej is nu in balbezit. Zaszalej haalt uit met een fantastische trap. Cáceres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neo Genesis F.C - Carbonero FC 0:3

39e minuut.
Inworp. Jurva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Batorowicz speelt de bal door. Jurva geeft de bal voor. Cáceres bokst de bal weg.

40e minuut.
Batorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Batorowicz geeft een hoge lob. Daar is Umpiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norek rent richting de bal. Norek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Jurva met een snelle inworp. Batorowicz rent richting de bal. Batorowicz passt de bal in één keer door. Zaszalej is nu in balbezit. Zaszalej draait met de bal, schiet en ... Cáceres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Umpiérrez met een snelle inworp. Gaspar speelt de bal door. Batorowicz met een sublieme pass. Norek bereikt de bal nog maar net als eerste. Norek draait met de bal, schiet en ... Cáceres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Neo Genesis F.C - Carbonero FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neo Genesis F.C 79%, Carbonero FC 21%.
Neo Genesis F.C - Carbonero FC 0:4

51e minuut.
Lora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaszalej is nu in balbezit. Met opzet legt Lora zijn tegenspeler op de grond. Lora krijgt een gele kaart. Zaszalej raakt geblesseerd tijdens het duel. Zaszalej komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Batorowicz geeft een hoge lob. Zaszalej heeft problemen om de bal te vangen. Norek rent richting de bal. Norek haalt uit met een fantastische trap. Cáceres maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Norek is nu in balbezit. Norek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neo Genesis F.C - Carbonero FC 0:5

62e minuut.
Suárez Menéndez met de inworp. Borges is nu in balbezit. Borges geeft een lange en hoge pass. Norek bereikt de bal nog maar net als eerste. Norek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Zaszalej is nu in balbezit. Zaszalej draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Novick de bal onder controle te krijgen. Norek rent richting de bal. Norek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Güneş onderschept slim de pass. Batorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Batorowicz passt de bal in één keer door. Norek is nu in balbezit. Norek draait met de bal, schiet en ... Cáceres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Suárez Menéndez met een sublieme pass. Umpiérrez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zaszalej is nu in balbezit. Zaszalej haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Novick de bal onder controle te krijgen. Cáceres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neo Genesis F.C 64%, Carbonero FC 36%.
Neo Genesis F.C - Carbonero FC 0:5