Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ACeite de MILANesa LaBolsa FC
4-3-3 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 18.8
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Fabre rent richting de bal. Fabre met een sublieme pass. Cognetti is nu in balbezit. Roos is nu in balbezit. Roos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cognetti is nu in balbezit. Cognetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - LaBolsa FC 1:0

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Salces de bal onder controle te krijgen. Nešić is nu in balbezit. Nešić passt de bal zonder na te denken. Roos rent richting de bal. Roos passt de bal in één keer door. Piña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Garisto rent richting de bal. Garisto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - LaBolsa FC 2:0

13e minuut.
Pulido rent richting de bal. Pulido speelt de bal door. Roos is nu in balbezit. Roos draait met de bal, schiet en ... Piña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - LaBolsa FC 3:0

19e minuut.
Piazza geeft de bal voor. Zárate rent richting de bal. Mariaca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zárate wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zárate kan niet meer verder spelen. Alanes komt het veld opgelopen. Nešić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cognetti rent richting de bal. Cognetti haalt uit met een fantastische trap. Piña bokst de bal weg.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Perna trapt de bal weg van het doel. Olveira kopt de bal weg. Garisto heeft problemen om de bal te vangen. Garisto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Aré speelt de bal door. Pulido rent richting de bal. Pulido passt de bal met de wreef. Roos is nu in balbezit. Roos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACeite de MILANesa 42%, LaBolsa FC 58%.
ACeite de MILANesa - LaBolsa FC 3:0

53e minuut.
Daar is Piazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulido is nu in balbezit. Pulido met een sublieme pass. Cognetti rent richting de bal. Cognetti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Garisto met een sublieme pass. Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nešić wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Garisto zal de hoekschop nemen. Pulido kopt de bal weg. Roos is nu in balbezit. Charlone probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido passt de bal met de wreef. Charlone is nu in balbezit. Roos verovert de bal door een tackle van achteren. Roos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - LaBolsa FC 4:0

76e minuut.
Garisto verovert de bal door een tackle van achteren. Garisto met een sublieme pass. Piazza is nu in balbezit. Cognetti onderschept slim de pass. Cognetti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ACeite de MILANesa - LaBolsa FC 5:0

82e minuut.
Olveira verovert de bal door een tackle van achteren. Olveira geeft een lange en hoge pass. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Roos rent richting de bal. Roos draait met de bal, schiet en ... Piña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACeite de MILANesa 29%, LaBolsa FC 71%.
ACeite de MILANesa - LaBolsa FC 5:0