Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
redemption team Yonose Fc
ALTAY Tactiek AupaAtleti
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 5
69.4 gemiddelde waardering 74.5
uitstekend Schieten formidabel
formidabel Passen formidabel
formidabel Verdedigen briljant


11e minuut.
Navajas is nu in balbezit. Navajas passt de bal met de wreef. Abello rent richting de bal. Abello geeft de bal voor. D`Elia springt en kopt de bal. Santoya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Süssmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Süssmeier passt de bal zonder na te denken. Abello rent richting de bal. Abello geeft de bal voor. Beniak maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Padilla passt de bal zonder na te denken. Neagoe rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ulloa. Ulloa krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Posada verovert de bal door een tackle van achteren. Posada passt de bal zonder na te denken. Beniak rent richting de bal. Beniak draait met de bal, schiet en ... Santoya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - Yonose Fc 0:1

17e minuut.
Secară rent richting de bal. Secară passt de bal in één keer door. Neagoe rent richting de bal. Neagoe haalt uit met een fantastische trap. Puentes probeert de bal aan de voet te houden. Fandiño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Navajas rent richting de bal. Navajas passt de bal met de wreef. Süssmeier speelt de bal door. Beniak rent richting de bal. Beniak haalt uit met een fantastische trap. Santoya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. D`Elia rent richting de bal. D`Elia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Neagoe maakt een snoekduik en kopt de bal. Ulloa verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Padilla geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Neagoe maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Posada bereikt de bal nog maar net als eerste. Numpaque onderschept slim de pass. Numpaque passt de bal in één keer door. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Süssmeier is nu in balbezit. Süssmeier passt de bal met de wreef. Beniak bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Elia rent richting de bal. D`Elia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Secară passt de bal met de wreef. Numpaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugáz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ugáz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

45e minuut.
Abello geeft een lange en hoge pass. Basarić heeft problemen om de bal te vangen. Beniak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Beniak krijgt een gele kaart. Basarić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redemption team 47%, Yonose Fc 53%.
redemption team - Yonose Fc 0:1

59e minuut.
Neagoe passt de bal in één keer door. Montezuma is nu in balbezit. Met opzet legt Navajas zijn tegenspeler op de grond. Navajas krijgt een gele kaart. Montezuma roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Montezuma kan niet meer verder spelen. Sequeda komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Secară stond buitenspel. Arteaga komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Usme geeft een lange en hoge pass. Inworp. Abello met de inworp. Navajas rent richting de bal. Navajas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Mayorga geeft de bal voor. D`Elia kopt de bal weg. Beniak rent richting de bal. Beniak schiet op doel. Santoya probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Quintana Fernández controleert de bal met de borst. Quintana Fernández speelt de bal door. Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară geeft de bal voor. Arteaga krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Numpaque met de inworp. Secară met een sublieme pass. Numpaque speelt de bal door. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga schiet op doel. Fandiño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ulloa speelt de bal door. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Abello geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Mayorga geeft de bal voor. Beniak kopt de bal weg. Abello is nu in balbezit. Abello geeft de bal voor. Beniak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Usme heeft problemen om de bal te vangen. D`Elia is nu in balbezit. D`Elia schiet op doel. Santoya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - Yonose Fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redemption team 39%, Yonose Fc 61%.
redemption team - Yonose Fc 0:2