Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Banda Del Sur Terminator F.C.
re contra niña Tactiek 4-1-3-2 mont
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 35
average Schieten adequate
adequate Passen poor
average Verdedigen weak


27e minuut.
Vakulin rent richting de bal. Vakulin passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Ibarra de bal onder controle te krijgen. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Fiorentina bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gutiérrez de bal. Fiorentina probeert naar een medespeler te passen. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ibarra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Molano komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Ortega probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vakulin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morelos. Morelos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Banda Del Sur 40%, Terminator F.C. 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Banda Del Sur - Terminator F.C. 0:0

57e minuut.
Gómez met een snelle inworp. Bello is nu in balbezit. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello is nu in balbezit. Bello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peláez trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Gutiérrez de bal. Gómez is nu in balbezit. Gómez geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Ortega kopt de bal weg. Sotomayor is nu in balbezit. Mezaroş verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Liévano rent richting de bal. Rojas verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas passt de bal in één keer door. Bello is nu in balbezit. Bello schiet op doel. Peláez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Banda Del Sur 50%, Terminator F.C. 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Banda Del Sur - Terminator F.C. 0:0