Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jacramr Tequendama F.C.
jac1 Tactiek Cachipay
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 56.8
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


10e minuut.
Korkmazcan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pizzoni de bal onder controle te krijgen. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro schiet op doel. Calvo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Calvo trapt de bal weg van het doel. Pinheiro kopt de bal weg. Kamat heeft problemen om de bal te vangen. Kamat schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro passt de bal met de wreef. Chanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kamat heeft problemen om de bal te vangen. Kamat haalt uit met een fantastische trap. Calvo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Langiller passt de bal zonder na te denken. Korkmazcan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pizzoni. Korkmazcan raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pinheiro neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Calvo bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Korkmazcan rent richting de bal. Korkmazcan passt de bal met de wreef. Kamat is nu in balbezit. Kamat passt de bal in één keer door. Montenegro geeft een hoge lob. Calvo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jacramr 71%, Tequendama F.C. 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jacramr - Tequendama F.C. 0:0

52e minuut.
Öztek passt de bal zonder na te denken. Ernster speelt de bal door. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro geeft een lange en hoge pass. Kamat maakt een snoekduik en kopt de bal. Calvo bokst de bal weg. Montenegro geeft een lange en hoge pass. Korkmazcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Pizzoni ... Strafschop! Pizzoni krijgt een gele kaart. Korkmazcan raakt geblesseerd tijdens het duel. Korkmazcan neemt de penalty, wat een uithaal! Calvo bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Korkmazcan rent richting de bal. Kamat is nu in balbezit. Kamat probeert naar een medespeler te passen. Korkmazcan is nu in balbezit. Korkmazcan schiet op doel. Calvo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kamat rent richting de bal. Kamat draait met de bal, schiet en ... Calvo bokst de bal weg.

67e minuut.
Kamat probeert naar een medespeler te passen. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro passt de bal zonder na te denken. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pinheiro passt de bal met de wreef. Kamat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamat passt de bal met de wreef. Korkmazcan rent richting de bal. Korkmazcan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jacramr - Tequendama F.C. 0:1

89e minuut.
Marasto rent richting de bal. Marasto met een sublieme pass. Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Korkmazcan is nu in balbezit. Korkmazcan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jacramr 66%, Tequendama F.C. 34%.
jacramr - Tequendama F.C. 0:1