Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cataluniafc Atlético Neiva
4213 Tactiek N_43w2
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.3 gemiddelde waardering 62.3
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen goed


2e minuut.
Urrutia probeert naar een medespeler te passen. Meza rent richting de bal. Limperger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Limperger krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Limperger speelt de bal door. Casparij rent richting de bal. Casparij passt de bal in één keer door. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Atlético Neiva 1:0

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanín met een snelle inworp. Suárez geeft een lange en hoge pass. Limperger verovert de bal door een tackle van achteren. Meza geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza passt de bal met de wreef. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega draait met de bal, schiet en ... de la Pava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cataluniafc - Atlético Neiva 1:1

29e minuut.
Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza geeft een hoge lob. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Urrutia verovert de bal door een tackle van achteren. Urrutia geeft een hoge lob. Vega is nu in balbezit. Vega haalt uit met een fantastische trap. de la Pava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Atlético Neiva 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cataluniafc 58%, Atlético Neiva 42%.
cataluniafc - Atlético Neiva 1:2

51e minuut.
Inworp. Limperger met de inworp. Redavid met een sublieme pass. Salazar rent richting de bal. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cataluniafc - Atlético Neiva 2:2

54e minuut.
Redavid met de inworp. Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanín schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pyziak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pyziak wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Chávez rent richting de bal. Chávez speelt de bal door. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza geeft een hoge lob. Suárez springt en kopt de bal. de la Pava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Chávez met een sublieme pass. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza geeft de bal voor. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Chávez speelt de bal door. Meza is nu in balbezit. Meza geeft een lange en hoge pass. Suárez rent richting de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Meza speelt de bal door. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Limperger zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Limperger naar de kleedkamers voor een vroege douche.

86e minuut.
Vega rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Meza neemt de hoekschop. Vega krijgt zijn hoofd ertegen. de la Pava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Atlético Neiva 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cataluniafc 48%, Atlético Neiva 52%.
cataluniafc - Atlético Neiva 2:3