Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heneozergva Mangles FC
4-3-1-2 Tactiek CALP3
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
29 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 36.9
uitstekend Schieten matig
uitstekend Passen matig
goed Verdedigen matig


5e minuut.
Guarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Velandia onderschept slim de pass. Velandia met een sublieme pass. Millán is nu in balbezit. Millán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Natouri probeert naar een medespeler te passen. Suwannakeeree geeft een hoge lob. Millán controleert de bal met de borst. Millán haalt uit met een fantastische trap. Govone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heneozergva - Mangles FC 1:0

15e minuut.
Natouri met een snelle inworp. Robledo probeert de bal met de borst te controleren. Robledo geeft een hoge lob. Domínguez springt en kopt de bal. Govone werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Natouri is nu in balbezit. Natouri geeft de bal voor. Robledo met een sublieme pass. Millán rent richting de bal. Millán haalt uit met een fantastische trap. Govone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Montesinos is nu in balbezit. Bodó rent richting de bal. Millán verovert de bal door een tackle van achteren. Millán draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Heneozergva - Mangles FC 2:0

27e minuut.
Bodó rent richting de bal. Bodó geeft een lange en hoge pass. Delgado probeert de bal met de borst te controleren. Velandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Velandia geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Velandia is nu in balbezit. Velandia geeft de bal voor. Domínguez krijgt zijn hoofd ertegen. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heneozergva - Mangles FC 3:0

34e minuut.
Robledo is nu in balbezit. Robledo passt de bal in één keer door. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán haalt uit met een fantastische trap. Govone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heneozergva - Mangles FC 4:0

38e minuut.
Delgado passt de bal met de wreef. Cubadda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubadda passt de bal in één keer door. Garavito is nu in balbezit. Medellín onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Dorin bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán verovert de bal door een tackle van achteren. Ader rent richting de bal. Millán is nu in balbezit. Millán schiet op doel. Govone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heneozergva - Mangles FC 5:0

43e minuut.
Domínguez is nu in balbezit. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo passt de bal met de wreef. Millán rent richting de bal. Millán haalt uit met een fantastische trap. Govone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heneozergva 29%, Mangles FC 71%.
Heneozergva - Mangles FC 5:0

46e minuut.
Jánosy komt het veld opgelopen. Kim komt het veld opgelopen. Tejero komt het veld opgelopen. Singeorzan komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Velandia rent richting de bal. Velandia geeft een hoge lob. Singeorzan probeert de bal met de borst te controleren. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dorin geeft een hoge lob. Jánosy rent richting de bal. Velandia begaat een overtreding. Velandia krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Bernal geeft een hoge lob. Singeorzan kopt de bal weg. Millán rent richting de bal. Millán schiet op doel. Govone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heneozergva - Mangles FC 6:0

52e minuut.
Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo geeft de bal voor. Singeorzan kopt de bal weg. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heneozergva - Mangles FC 7:0

55e minuut.
Robledo rent richting de bal. Robledo passt de bal met de wreef. Millán rent richting de bal. Millán draait met de bal, schiet en ... Govone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heneozergva - Mangles FC 8:0

56e minuut.
Dikan onderschept slim de pass. Robledo rent richting de bal. Robledo geeft een hoge lob. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Robledo is nu in balbezit. Robledo geeft de bal voor. Millán kopt de bal weg. Singeorzan rent richting de bal. Singeorzan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Millán is nu in balbezit. Millán haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heneozergva - Mangles FC 9:0

66e minuut.
Klungelig pakt Robledo de bal. Robledo speelt de bal door. Singeorzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Singeorzan schiet op doel. Govone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Singeorzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Singeorzan raakt geblesseerd tijdens het duel. Velandia met een snel genomen vrije trap. Singeorzan kopt de bal weg. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán haalt uit met een fantastische trap. Govone bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Singeorzan is nu in balbezit. Singeorzan geeft een hoge lob. Millán is nu in balbezit. Millán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Robledo geeft een hoge lob. Millán rent richting de bal. Millán geeft de bal voor. Singeorzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Singeorzan draait met de bal, schiet en ... Govone bokst de bal weg. Singeorzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodó verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Heneozergva - Mangles FC 10:0

86e minuut.
Cubadda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Garavito de bal. Suwannakeeree geeft een hoge lob. Millán rent richting de bal. Millán haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Singeorzan kopt de bal weg. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Millán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millán draait met de bal, schiet en ... Govone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heneozergva - Mangles FC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heneozergva 43%, Mangles FC 57%.
Heneozergva - Mangles FC 11:0