Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA Independiente del Chorro Atlético Neiva
Chorro 532 Tactiek N_43w2
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58.4 gemiddelde waardering 53.3
excellent Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen adequate


7e minuut.
Kiciak probeert naar een medespeler te passen. Munar rent richting de bal. Munar geeft een lange en hoge pass. Espitia is nu in balbezit. Espitia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Rengifo kopt de bal weg. Munar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez begaat een overtreding. Gómez krijgt een gele kaart. Munar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Munar wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Munar passt de bal in één keer door. Kiciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciak probeert naar een medespeler te passen. Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - Atlético Neiva 1:0

35e minuut.
Inworp. Estili komt het veld opgelopen. Fänger komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Villarraga kopt de bal weg. Daar is Macgregor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espitia is nu in balbezit. Espitia draait met de bal, schiet en ... Rondón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - Atlético Neiva 2:0

38e minuut.
Vega is nu in balbezit. Preciado verovert de bal door een tackle van achteren. Preciado probeert naar een medespeler te passen. Estili rent richting de bal. Estili draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Independiente del Chorro 39%, Atlético Neiva 61%.
CA Independiente del Chorro - Atlético Neiva 2:0

46e minuut.
Colombatti rent richting de bal. Colombatti passt de bal zonder na te denken. Gómez rent richting de bal. Espitia verovert de bal door een tackle van achteren. Espitia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Sol verovert de bal door een tackle van achteren. Sol geeft de bal voor. Mojica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Estili is nu in balbezit. Estili haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mojica verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Estili de bal. Estili draait met de bal, schiet en ... Ciamajda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chávez rent richting de bal. Chávez geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hajduk komt het veld opgelopen. Hajduk passt de bal met de wreef. Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay begaat een overtreding. Garay krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Ciamajda probeert naar een medespeler te passen. Hajduk kopt de bal weg. Estili bereikt de bal nog maar net als eerste. Estili schiet op doel. Ciamajda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Estili is nu in balbezit. Mojica legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Estili is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vega zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - Atlético Neiva 2:1

74e minuut.
Hajduk is nu in balbezit. Garay onderschept slim de pass. Garay probeert naar een medespeler te passen. Villarraga is nu in balbezit. Villarraga haalt uit met een fantastische trap. Rondón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - Atlético Neiva 3:1

90e minuut.
Henderson is nu in balbezit. Henderson geeft een lange en hoge pass. Espitia is nu in balbezit. Espitia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - Atlético Neiva 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Independiente del Chorro 31%, Atlético Neiva 69%.
CA Independiente del Chorro - Atlético Neiva 4:1