Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tequendama F.C. FC Cassiopeia
Cachipay Tactiek Gamma Cass
60% Balbezit 40%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 44.8
excellent Schieten solid
very good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


15e minuut.
Daar is Marasto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Urrego is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brunmayr legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Klungelig pakt Urrego de bal. Urrego probeert naar een medespeler te passen. Bełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunmayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunmayr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro passt de bal zonder na te denken. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez geeft de bal voor. Mekehout maakt een snoekduik en kopt de bal. Jerimies verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Navarrete passt de bal met de wreef. Sütçü rent richting de bal. Sütçü speelt de bal door. Mekehout is nu in balbezit. Mekehout draait met de bal, schiet en ... Jerimies kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Lama geeft de bal voor. Urrego rent richting de bal. Cârlea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cârlea krijgt een gele kaart. Urrego is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Noriega zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brunmayr maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Lama de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Montenegro neemt de hoekschop. Mekehout heeft problemen om de bal te vangen. Mekehout geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tequendama F.C. 41%, FC Cassiopeia 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tequendama F.C. - FC Cassiopeia 0:0

47e minuut.
Ramírez met een sublieme pass. Korkmazcan is nu in balbezit. Korkmazcan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Montenegro de bal. Montenegro geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Montenegro rent richting de bal. Lama onderschept slim de pass. Lama speelt de bal door. Mekehout rent richting de bal. Mekehout draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pinheiro probeert naar een medespeler te passen. Ramírez rent richting de bal. Ramírez met een sublieme pass. Korkmazcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazcan schiet op doel. Jerimies bokst de bal weg.

59e minuut.
Korkmazcan maakt een snoekduik en kopt de bal. Gdeszyński geeft een hoge lob. Cârlea kopt de bal weg. Ernster controleert de bal met de borst. Ernster geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pinheiro probeert naar een medespeler te passen. Ramírez heeft problemen om de bal te vangen. Ramírez passt de bal zonder na te denken. Daar is Mekehout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mekehout haalt uit met een fantastische trap. Jerimies kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Lara heeft problemen om de bal te vangen. Ernster bereikt de bal nog maar net als eerste. Ernster geeft een hoge lob. Korkmazcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazcan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - FC Cassiopeia 1:0

68e minuut.
Klungelig pakt Ramírez de bal. Ramírez passt de bal zonder na te denken. Ernster bereikt de bal nog maar net als eerste. Ernster geeft een lange en hoge pass. Mekehout maakt een snoekduik en kopt de bal. Jerimies kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mekehout bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Pinheiro speelt de bal door. Ramírez rent richting de bal. Ramírez met een sublieme pass. Korkmazcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazcan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pinheiro heeft problemen om de bal te vangen. Pinheiro geeft een lange en hoge pass. Korkmazcan is nu in balbezit. Korkmazcan schiet op doel. Jerimies werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - FC Cassiopeia 2:0

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montenegro met de inworp. Morales is nu in balbezit. Mekehout onderschept slim de pass. Mekehout schiet op doel. Jerimies verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Ramírez geeft een lange en hoge pass. Daar is Morales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montenegro rent richting de bal. Montenegro geeft een lange en hoge pass. Korkmazcan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - FC Cassiopeia 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tequendama F.C. 28%, FC Cassiopeia 72%.
Tequendama F.C. - FC Cassiopeia 3:0