Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tiburones FC 2005 Best AAA
valente Tactiek 352bb
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
25 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
62.9 gemiddelde waardering 53.3
formidable Schieten very good
very good Passen very good
formidable Verdedigen solid


10e minuut.
Anuszkiewicz passt de bal in één keer door. Toma rent richting de bal. Toma passt de bal met de wreef. Hoyos rent richting de bal. Hoyos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hoyos kopt de bal weg. Toma is nu in balbezit. Ignaciuk speelt de bal door. Toma rent richting de bal. Toma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Boymans passt de bal in één keer door. Mirseyid bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabrowski haalt uit met een fantastische trap. Montenegro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kolbaşı verovert de bal door een tackle van achteren. Marks verovert de bal door een tackle van achteren. Marks passt de bal met de wreef. Cuzino rent richting de bal. Cuzino draait met de bal, schiet en ... Montenegro bokst de bal weg.

28e minuut.
Zečević speelt de bal door. Toma heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boymans. Boymans krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Laportosa passt de bal met de wreef. Daar is Anuszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anuszkiewicz passt de bal met de wreef. Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grøndalen komt het veld opgelopen. Rašeta komt het veld opgelopen. Klingberg komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Bătrânu rent richting de bal. Rašeta rent richting de bal. Rašeta speelt de bal door. Klungelig pakt Toma de bal. Toma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klingberg is nu in balbezit. Klingberg passt de bal zonder na te denken. Rašeta is nu in balbezit. Rašeta schiet op doel. Fredericks probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones FC 2005 - Best AAA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburones FC 2005 41%, Best AAA 59%.
Tiburones FC 2005 - Best AAA 1:0

46e minuut.
Gero passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Toma de bal. Toma passt de bal met de wreef. Rašeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašeta schiet op doel. Fredericks bokst de bal weg.

52e minuut.
Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašeta rent richting de bal. Toma rent richting de bal. Toma schiet op doel. Fredericks werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones FC 2005 - Best AAA 2:0

55e minuut.
Mirseyid onderschept slim de pass. Mirseyid geeft een hoge lob. Rašeta kopt de bal weg. Toma kan de bal niet met de borst controleren. Toma schiet op doel. Fredericks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Marks heeft problemen om de bal te vangen. Marks probeert naar een medespeler te passen. Klingberg geeft een hoge lob. Rašeta rent richting de bal. Rašeta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Toro komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Boymans is nu in balbezit. Laportosa geeft een hoge lob. Rašeta rent richting de bal. Rašeta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kolbaşı onderschept slim de pass. Kolbaşı geeft een hoge lob. Rašeta kopt de bal weg. Toma rent richting de bal. Toma haalt uit met een fantastische trap. Fredericks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Anuszkiewicz kopt de bal weg. Bătrânu is nu in balbezit. Rašeta verovert de bal door een tackle van achteren. Toma is nu in balbezit. Toma schiet op doel. Fredericks bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Anuszkiewicz is nu in balbezit. Anuszkiewicz geeft de bal voor. Toro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rašeta de bal. Rašeta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Laportosa passt de bal met de wreef. Anuszkiewicz rent richting de bal. Anuszkiewicz geeft de bal voor. Rašeta rent richting de bal. Rašeta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburones FC 2005 31%, Best AAA 69%.
Tiburones FC 2005 - Best AAA 2:0