Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jacramr CA Independiente del Chorro
jac1 Tactiek Chorro 532
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 56.6
good Schieten formidable
average Passen very good
good Verdedigen very good


4e minuut.
Garay onderschept slim de pass. Garay geeft een lange en hoge pass. Daar is Kullman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga draait met de bal, schiet en ... Calvo bokst de bal weg. Espitia is nu in balbezit. Espitia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jacramr - CA Independiente del Chorro 0:1

6e minuut.
Kullman geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Babayev de bal onder controle te krijgen. Munar met een sublieme pass. Villarraga is nu in balbezit. Villarraga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Vásárhelyi speelt de bal door. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson speelt de bal door. Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Vanderelst is nu in balbezit. Restrepo onderschept slim de pass. Restrepo passt de bal in één keer door. Espitia rent richting de bal. Espitia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Villarraga kopt de bal weg. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson passt de bal met de wreef. Munar bereikt de bal nog maar net als eerste. Munar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Vanderelst kopt de bal weg. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Villarraga de bal. Villarraga schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
jacramr - CA Independiente del Chorro 0:2

26e minuut.
Munar probeert naar een medespeler te passen. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia passt de bal zonder na te denken. Villarraga rent richting de bal. Villarraga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Inworp. Henderson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vásárhelyi probeert de bal met de borst te controleren. Villarraga is nu in balbezit. Villarraga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
jacramr - CA Independiente del Chorro 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jacramr 72%, CA Independiente del Chorro 28%.
jacramr - CA Independiente del Chorro 0:3

56e minuut.
Kullman bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kullman raakt geblesseerd tijdens het duel. Kullman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Garay kopt de bal weg. Henderson speelt de bal door. Villarraga geeft de bal voor. Espitia springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Espitia is nu in balbezit. Chanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Munar speelt de bal door. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Garay geeft een lange en hoge pass. Öztek speelt de bal door. Vásárhelyi rent richting de bal. Villarraga verovert de bal door een tackle van achteren. Villarraga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kiciak passt de bal in één keer door. Zuluaga met een sublieme pass. Öztek is nu in balbezit. Villarraga onderschept slim de pass. Villarraga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Espitia passt de bal in één keer door. Kullman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga schiet op doel. Calvo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jacramr - CA Independiente del Chorro 0:4

73e minuut.
Chanowski geeft een lange en hoge pass. Restrepo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazal verovert de bal door een tackle van achteren. Gazal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Vásárhelyi geeft een lange en hoge pass. Daar is Zuluaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuluaga geeft de bal voor. Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Caraballo is nu in balbezit. Villarraga onderschept slim de pass. Villarraga passt de bal met de wreef. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia draait met de bal, schiet en ... Calvo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Daar is Espitia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espitia passt de bal zonder na te denken. Henderson probeert naar een medespeler te passen. Villarraga heeft problemen om de bal te vangen. Villarraga schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
jacramr - CA Independiente del Chorro 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jacramr 62%, CA Independiente del Chorro 38%.
jacramr - CA Independiente del Chorro 0:5