Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F Mangles FC
3-4-3 Tactiek CALP3
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
55.8 gemiddelde waardering 60
solid Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen solid


16e minuut.
Cubadda probeert naar een medespeler te passen. Puştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Puştea geeft een lange en hoge pass. Perrotta is nu in balbezit. Perrotta haalt uit met een fantastische trap. Moseberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Macavei met een sublieme pass. Vipul bereikt de bal nog maar net als eerste. Vipul passt de bal in één keer door. Botea bereikt de bal nog maar net als eerste. Botea schiet op doel. Marcenac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Ruckdeschel is nu in balbezit. Perrotta rent richting de bal. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Vispo heeft problemen om de bal te vangen. Cubadda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vispo begaat een overtreding. Vispo krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Puştea rent richting de bal. Puştea haalt uit met een fantastische trap. Hlúšek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruckdeschel is nu in balbezit. Ruckdeschel haalt uit met een fantastische trap. Moseberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Klungelig pakt Puştea de bal. Burel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Puştea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ruckdeschel neemt de penalty, wat een uithaal! Moseberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F - Mangles FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 63%, Mangles FC 37%.
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F - Mangles FC 0:1

46e minuut.
Argeri geeft een hoge lob. Cubadda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal schiet op doel. Marcenac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Matienzo met een snelle inworp. Perrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macavei. Macavei krijgt een gele kaart. Perrotta raakt geblesseerd tijdens het duel. Cornelius zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ruckdeschel springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Argeri probeert naar een medespeler te passen. Perrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Matienzo neemt de hoekschop. Ruckdeschel kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Burzyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cornelius rent richting de bal. Cornelius met een sublieme pass. Ruckdeschel is nu in balbezit. Ruckdeschel schiet op doel. Moseberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Perrotta geeft de bal voor. Vipul kopt de bal weg. Matienzo is nu in balbezit. Matienzo geeft een hoge lob. Ruckdeschel springt en kopt de bal. Moseberg bokst de bal weg. Puştea is nu in balbezit. Puştea schiet op doel. Moseberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F - Mangles FC 0:2

72e minuut.
Perrotta geeft een hoge lob. Daar is Puştea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burel is nu in balbezit. Puştea verovert de bal door een tackle van achteren. Puştea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Burzyk de bal. Cubadda probeert naar een medespeler te passen. Perrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrotta geeft een lange en hoge pass. Puştea springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Matienzo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Perrotta de bal. Perrotta geeft de bal voor. Ruckdeschel springt en kopt de bal. Moseberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F - Mangles FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 64%, Mangles FC 36%.
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F - Mangles FC 0:3