Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mangles FC Best AAA
CALP3 Tactiek 352bb
53% Balbezit 47%
25% Spel op eigen helft 75%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 41.1
formidable Schieten average
excellent Passen solid
solid Verdedigen good


5e minuut.
Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius geeft een lange en hoge pass. Perrotta kopt de bal weg. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Best AAA 1:0

15e minuut.
Perrotta onderschept slim de pass. Perrotta geeft de bal voor. Musacchi is nu in balbezit. Musacchi schiet op doel. Luchev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cornelius heeft problemen om de bal te vangen. Cornelius probeert naar een medespeler te passen. Musacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Musacchi haalt uit met een fantastische trap. Luchev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Best AAA 2:0

21e minuut.
Perrotta geeft de bal voor. Ignaciuk rent richting de bal. Ruckdeschel begaat een overtreding. Ruckdeschel krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Matienzo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cornelius de bal. Cornelius passt de bal in één keer door. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Best AAA 3:0

29e minuut.
Perrotta kopt de bal weg. Musacchi is nu in balbezit. Musacchi passt de bal in één keer door. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius schiet op doel. De bal raakt de paal. Musacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Musacchi draait met de bal, schiet en ... Luchev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Best AAA 4:0

31e minuut.
Ignaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignaciuk geeft een hoge lob. Inworp. Matienzo met een snelle inworp. Cornelius geeft een lange en hoge pass. Luchev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Tikolo geeft de bal voor. Musacchi probeert de bal met de borst te controleren. Musacchi met een sublieme pass. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Best AAA 5:0

36e minuut.
Cubadda geeft een hoge lob. Musacchi probeert de bal met de borst te controleren. Ruckdeschel is nu in balbezit. Ruckdeschel haalt uit met een fantastische trap. Luchev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Matienzo speelt de bal door. Perrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrotta geeft een hoge lob. Ruckdeschel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Best AAA 6:0

40e minuut.
Boymans probeert naar een medespeler te passen. Perrotta probeert naar een medespeler te passen. Musacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Musacchi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ignaciuk de bal onder controle te krijgen. Luchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangles FC 23%, Best AAA 77%.
Mangles FC - Best AAA 6:0

46e minuut.
Bătrânu passt de bal in één keer door. Perrotta is nu in balbezit. Perrotta geeft een hoge lob. Ruckdeschel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruckdeschel geeft een lange en hoge pass. Luchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ignaciuk probeert de bal met de borst te controleren. Luchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Perrotta onderschept slim de pass. Perrotta passt de bal met de wreef. Daar is Matienzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matienzo geeft een lange en hoge pass. Musacchi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Matienzo onderschept slim de pass. Matienzo met een sublieme pass. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Best AAA 7:0

54e minuut.
Lombana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gero speelt de bal door. Perrotta probeert naar een medespeler te passen. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel draait met de bal, schiet en ... Luchev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Cornelius heeft problemen om de bal te vangen. Cornelius met een sublieme pass. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Ignaciuk geeft de bal voor. Cubadda kopt de bal weg. Daar is Lombrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matienzo geeft een hoge lob. Ruckdeschel springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Cornelius rent richting de bal. Cornelius passt de bal zonder na te denken. Musacchi rent richting de bal. Musacchi haalt uit met een fantastische trap. Luchev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Best AAA 8:0

64e minuut.
Perrotta rent richting de bal. Perrotta met een sublieme pass. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel schiet op doel. Luchev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Best AAA 9:0

67e minuut.
Matienzo geeft de bal voor. Ruckdeschel heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Lombana ... Strafschop! Ruckdeschel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ruckdeschel kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Luchev bokst de bal weg.

69e minuut.
Matienzo verovert de bal door een tackle van achteren. Matienzo geeft een hoge lob. Cornelius rent richting de bal. Cornelius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Best AAA 10:0

70e minuut.
Bătrânu heeft problemen om de bal te vangen. Matienzo verovert de bal door een tackle van achteren. Matienzo probeert naar een medespeler te passen. Musacchi is nu in balbezit. Musacchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Cubadda rent richting de bal. Cubadda probeert naar een medespeler te passen. Cornelius speelt de bal door. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius met een sublieme pass. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Best AAA 11:0

78e minuut.
Luchev geeft een hoge lob. Inworp. Perrotta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matienzo is nu in balbezit. Matienzo geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Ruckdeschel springt en kopt de bal. Luchev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Best AAA 12:0

81e minuut.
Marks met een snelle inworp. Lombrea rent richting de bal. Lombrea passt de bal in één keer door. Bătrânu is nu in balbezit. Bătrânu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Boymans passt de bal met de wreef. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius passt de bal in één keer door. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel draait met de bal, schiet en ... Luchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Argeri geeft een hoge lob. Lombana kopt de bal weg. Matienzo speelt de bal door. Daar is Ruckdeschel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruckdeschel draait met de bal, schiet en ... Luchev bokst de bal weg.

89e minuut.
Tardivo met een sublieme pass. Matienzo probeert naar een medespeler te passen. Ignaciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Musacchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musacchi draait met de bal, schiet en ... Luchev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangles FC 26%, Best AAA 74%.
Mangles FC - Best AAA 12:0