Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heneozergva Best AAA
4-3-1-2- Tactiek 352bb
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 55.6
very good Schieten solid
very good Passen very good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Daar is Marks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dikan geeft een hoge lob. Ignaciuk kan de bal niet met de borst controleren. Millán verovert de bal door een tackle van achteren. Millán draait met de bal, schiet en ... Fredericks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Lombrea passt de bal met de wreef. Marks rent richting de bal. Marks passt de bal zonder na te denken. Mina rent richting de bal. Mina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Stabrowski probeert naar een medespeler te passen. Marks speelt de bal door. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea geeft de bal voor. Mina maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Natouri is nu in balbezit. Natouri geeft de bal voor. Tsai-Hung rent richting de bal. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán schiet op doel. Fredericks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Natouri is nu in balbezit. Lombrea onderschept slim de pass. Lombrea geeft een lange en hoge pass. Stabrowski krijgt zijn hoofd ertegen. Kunthana probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Marks kan de bal niet met de borst controleren. Dikan verovert de bal door een tackle van achteren. Dikan speelt de bal door. Tsai-Hung is nu in balbezit. Tsai-Hung haalt uit met een fantastische trap. Fredericks bokst de bal weg.

39e minuut.
Inworp. Robledo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Natouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Natouri geeft de bal voor. Tsai-Hung maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Natouri met een snelle inworp. Robledo is nu in balbezit. Robledo passt de bal met de wreef. Tsai-Hung is nu in balbezit. Tsai-Hung schiet op doel. Fredericks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Robledo neemt de hoekschop. Tsai-Hung krijgt zijn hoofd ertegen. Fredericks werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heneozergva 53%, Best AAA 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heneozergva - Best AAA 0:0

46e minuut.
Sanz komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Dikan passt de bal zonder na te denken. Robledo rent richting de bal. Robledo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tsai-Hung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsai-Hung haalt uit met een fantastische trap. Fredericks bokst de bal weg. Pignatelli is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Suwannakeeree geeft een hoge lob. Boymans kopt de bal weg. Sanz heeft problemen om de bal te vangen. Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mina draait met de bal, schiet en ... Kunthana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Mina rent richting de bal. Millán onderschept slim de pass. Millán passt de bal met de wreef. Tsai-Hung rent richting de bal. Tsai-Hung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gordha komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heneozergva 56%, Best AAA 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heneozergva - Best AAA 0:0