Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mangles FC cataluniafc
CALP3 Tactiek 4213
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 3
61.1 gemiddelde waardering 57.5
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen formidabel


19e minuut.
Manolache is nu in balbezit. Manolache geeft een lange en hoge pass. Inworp. Perrotta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matienzo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cornelius is nu in balbezit. Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius verovert de bal door een tackle van achteren. Cornelius geeft een lange en hoge pass. Ruckdeschel maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Perduv probeert naar een medespeler te passen. Pyziak rent richting de bal. Pyziak geeft de bal voor. Salazar maakt een snoekduik en kopt de bal. Marcenac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Marcenac trapt de bal weg van het doel. Perrotta kopt de bal weg. Musacchi is nu in balbezit. Musacchi draait met de bal, schiet en ... de la Pava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Musacchi rent richting de bal. Musacchi haalt uit met een fantastische trap. de la Pava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangles FC 35%, cataluniafc 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mangles FC - cataluniafc 0:0

47e minuut.
Musacchi controleert de bal met de borst. Manolache legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Musacchi raakt geblesseerd tijdens het duel. Ruckdeschel legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - cataluniafc 1:0

51e minuut.
Pyziak speelt de bal door. Perduv is nu in balbezit. Perduv geeft een lange en hoge pass. Casparij rent richting de bal. Casparij draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Perrotta passt de bal met de wreef. Musacchi is nu in balbezit. Manolache schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Manolache moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Manolache schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

61e minuut.
Pyziak geeft een lange en hoge pass. Cubadda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salazar is nu in balbezit. Salazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mangles FC - cataluniafc 1:1

68e minuut.
Shange geeft een hoge lob. Inworp. Matienzo met een snelle inworp. Cornelius geeft een lange en hoge pass. Ruckdeschel maakt een snoekduik en kopt de bal. de la Pava bokst de bal weg.

73e minuut.
Montaña geeft een hoge lob. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Halama neemt de hoekschop. Casparij kopt de bal weg. Marcenac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - cataluniafc 1:2

75e minuut.
Matienzo probeert naar een medespeler te passen. Cornelius is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fletcher. Fletcher krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Perduv is nu in balbezit. Musacchi onderschept slim de pass. Musacchi passt de bal in één keer door. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel schiet op doel. de la Pava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangles FC 32%, cataluniafc 68%.
Mangles FC - cataluniafc 1:2