Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cassiopeia Best AAA
Gamma Cass Tactiek 352bb
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48 gemiddelde waardering 49.9
very good Schieten good
good Passen solid
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Lombrea met een sublieme pass. Mancipe is nu in balbezit. Met opzet legt Mina zijn tegenspeler op de grond. Mina krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Boymans speelt de bal door. Gero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gero geeft een lange en hoge pass. Mina is nu in balbezit. Mina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gómez Jaramillo onderschept slim de pass. Gómez Jaramillo probeert naar een medespeler te passen. Bełkowski rent richting de bal. Navarrete is nu in balbezit. Bełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Best AAA 1:0

17e minuut.
Bełkowski rent richting de bal. Bełkowski probeert naar een medespeler te passen. Brunmayr rent richting de bal. Flis rent richting de bal. Flis schiet op doel. Paal! Fredericks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Klungelig pakt Brunmayr de bal. Brunmayr passt de bal met de wreef. Bełkowski rent richting de bal. Bełkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Best AAA 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cassiopeia 47%, Best AAA 53%.
FC Cassiopeia - Best AAA 2:0

50e minuut.
Brunmayr passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Sassus de bal onder controle te krijgen. Bełkowski is nu in balbezit. Bełkowski draait met de bal, schiet en ... Ignaciuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fredericks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Gómez Jaramillo geeft een lange en hoge pass. Pignatelli kopt de bal weg. Gero speelt de bal door. Daar is Stabrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stabrowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Kurbegović geeft een hoge lob. Inworp. Gero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabrowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gero is nu in balbezit. Gero geeft een lange en hoge pass. Gdeszyński heeft problemen om de bal te vangen. Mina is nu in balbezit. Mina schiet op doel. Vuoripuro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Gómez Jaramillo probeert naar een medespeler te passen. Noriega is nu in balbezit. Noriega geeft de bal voor. Bełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bełkowski haalt uit met een fantastische trap. Fredericks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cassiopeia 50%, Best AAA 50%.
FC Cassiopeia - Best AAA 2:0