Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
artriticos Cebollitas F.C
TheWall Tactiek ginkgo 2ATTv2
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 56.5
excellent Schieten good
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


8e minuut.
Schwefel verovert de bal door een tackle van achteren. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwefel maakt een afschuwelijke overtreding. Schwefel krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Daar is Trman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trman geeft de bal voor. Parrado rent richting de bal. Parrado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
artriticos - Cebollitas F.C 1:0

18e minuut.
Weiner passt de bal met de wreef. Angulo probeert naar een medespeler te passen. Määttänen rent richting de bal. Määttänen geeft een hoge lob. Bergantinhos krijgt zijn hoofd ertegen. Majewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Angulo geeft de bal voor. Weiner rent richting de bal. Weiner met een sublieme pass. Bergantinhos is nu in balbezit. Bergantinhos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Inworp. Rodríguez Giménez komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Hanes is nu in balbezit. Monagas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hanes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rodríguez Giménez met een snel genomen vrije trap. Parrado krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Määttänen met een sublieme pass. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo passt de bal met de wreef. Bergantinhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergantinhos draait met de bal, schiet en ... Majewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Nedeljkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljkov geeft een lange en hoge pass. Parrado is nu in balbezit. Parrado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
artriticos - Cebollitas F.C 2:0

45e minuut.
Määttänen geeft een lange en hoge pass. Weiner is nu in balbezit. Weiner probeert naar een medespeler te passen. Bergantinhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergantinhos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: artriticos 40%, Cebollitas F.C 60%.
artriticos - Cebollitas F.C 2:0

47e minuut.
Batrić is nu in balbezit. Parrado verovert de bal door een tackle van achteren. Salomón is nu in balbezit. Parrado verovert de bal door een tackle van achteren. Parrado draait met de bal, schiet en ... Majewski bokst de bal weg.

55e minuut.
Angulo is nu in balbezit. Salomón met een sublieme pass. Määttänen speelt de bal door. Parrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Parrado stond buitenspel. Noguera komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Määttänen rent richting de bal. Määttänen met een sublieme pass. Parrado rent richting de bal. Bergantinhos rent richting de bal. Bergantinhos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Salomón rent richting de bal. Parrado verovert de bal door een tackle van achteren. Bergantinhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergantinhos schiet op doel. Majewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
artriticos - Cebollitas F.C 3:0

68e minuut.
Klungelig pakt Salata de bal. Nedeljkov onderschept slim de pass. Nedeljkov met een sublieme pass. Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Nasri komt het veld opgelopen. Obregón komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguera passt de bal in één keer door. Parrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrado haalt uit met een fantastische trap. Majewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
artriticos - Cebollitas F.C 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: artriticos 37%, Cebollitas F.C 63%.
artriticos - Cebollitas F.C 4:0