Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Young Sport Btá⚡️ DeathManthas
SDD Tactiek 442
46% Balbezit 54%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.4 gemiddelde waardering 57
excellent Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Inworp. Hicks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonhomme rent richting de bal. Bonhomme schiet op doel. Zamora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - DeathManthas 0:1

5e minuut.
Klungelig pakt Gutfeld de bal. Felipe Padrón is nu in balbezit. Felipe Padrón passt de bal in één keer door. Eltekten rent richting de bal. Eltekten haalt uit met een fantastische trap. Delcroix probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Bandırma rent richting de bal. Felipe Padrón verovert de bal door een tackle van achteren. Wuytens legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Felipe Padrón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sekin legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - DeathManthas 1:1

16e minuut.
Obrębski geeft een hoge lob. Korkishko kopt de bal weg. Galeano is nu in balbezit. Galeano speelt de bal door. Bandırma onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Jáuregui geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lozano met de inworp. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Wuytens verovert de bal door een tackle van achteren. Eltekten is nu in balbezit. Bandırma rent richting de bal. Eltekten verovert de bal door een tackle van achteren. Eltekten draait met de bal, schiet en ... Delcroix probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Jáuregui geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sekin de bal onder controle te krijgen. Gutfeld kopt de bal weg. Sekin is nu in balbezit. Sekin schiet op doel. Delcroix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Morán geeft een hoge lob. Pavlica rent richting de bal. Montenegro maakt een afschuwelijke overtreding. Montenegro krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Korkishko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Durden komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Young Sport Btá⚡️ 42%, DeathManthas 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Young Sport Btá⚡️ - DeathManthas 1:1

46e minuut.
Casas is nu in balbezit. Gutfeld geeft een hoge lob. Pavlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlica draait met de bal, schiet en ... Zamora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - DeathManthas 1:2

49e minuut.
Felipe Padrón is nu in balbezit. Jáuregui onderschept slim de pass. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin draait met de bal, schiet en ... Delcroix werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Sekin rent richting de bal. Sekin passt de bal in één keer door. Pavlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlica haalt uit met een fantastische trap. Zamora werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - DeathManthas 1:3

65e minuut.
Durden geeft de bal voor. Wuytens is nu in balbezit. Wuytens geeft een lange en hoge pass. Bonhomme rent richting de bal. Bonhomme draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Hicks probeert naar een medespeler te passen. Bonhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeano speelt de bal door. Bonhomme rent richting de bal. Bonhomme schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Galeano is nu in balbezit. Galeano geeft een hoge lob. Felipe Padrón kopt de bal weg. Eltekten is nu in balbezit. Eltekten schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - DeathManthas 2:3

78e minuut.
Inworp. Hicks met een snelle inworp. Galeano is nu in balbezit. Bonhomme verovert de bal door een tackle van achteren. Bonhomme haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Bonhomme springt en kopt de bal. Montenegro kopt de bal weg. Klungelig pakt Sekin de bal. Bonhomme is nu in balbezit. Bonhomme draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Young Sport Btá⚡️ 42%, DeathManthas 58%.
F.C. Young Sport Btá⚡️ - DeathManthas 2:3