Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bucara Team F.C. Young Sport Btá⚡️
211209 Tactiek Total ATK
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
8 Buitenspel 1
59.2 gemiddelde waardering 53.9
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Galeano met een snelle inworp. Eltekten bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltekten passt de bal in één keer door. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Köylüoğlu kopt de bal weg. Maciaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uzak krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Uzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galeano speelt de bal door. Uzak speelt de bal door. Köylüoğlu rent richting de bal. Köylüoğlu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Danero passt de bal in één keer door. Maciaszczyk is nu in balbezit. Met opzet legt Uzak zijn tegenspeler op de grond. Uzak krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

25e minuut.
Bocanegra kopt de bal weg. Rodas rent richting de bal. Belensoy maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Belensoy moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Belensoy schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Rodas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Eudeline neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano geeft de bal voor. Klungelig pakt Cáceres de bal. Felipe Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Felipe Padrón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucara Team - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:1

30e minuut.
Doeltrap. Kuytubahar komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Maciaszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Maciaszczyk geeft de bal voor. Amca bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuytubahar verovert de bal door een tackle van achteren. Kuytubahar draait met de bal, schiet en ... Zamora bokst de bal weg.

35e minuut.
Peña geeft een hoge lob. Gurke kopt de bal weg. Daar is Egüz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuytubahar rent richting de bal. Kuytubahar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Rodas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eudeline met een sublieme pass. Maciaszczyk is nu in balbezit. Maciaszczyk geeft de bal voor. Rodas heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kuytubahar rent richting de bal. Maciaszczyk met een sublieme pass. Rodas is nu in balbezit. Rodas schiet op doel. Zamora maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Perdomo rent richting de bal. Perdomo geeft een hoge lob. Maciaszczyk kopt de bal weg. Kuytubahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuytubahar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Maciaszczyk met een snelle inworp. Gurke probeert naar een medespeler te passen. Rodas rent richting de bal. Rodas haalt uit met een fantastische trap. Zamora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bucara Team - F.C. Young Sport Btá⚡️ 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bucara Team 50%, F.C. Young Sport Btá⚡️ 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bucara Team - F.C. Young Sport Btá⚡️ 1:1

47e minuut.
Eudeline passt de bal met de wreef. Chyłek rent richting de bal. Chyłek passt de bal met de wreef. Rodas is nu in balbezit. Rodas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Rodas passt de bal met de wreef. Gurke probeert naar een medespeler te passen. Kuytubahar controleert de bal met de borst. Rodas rent richting de bal. Rodas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucara Team - F.C. Young Sport Btá⚡️ 2:1

57e minuut.
Gurke probeert naar een medespeler te passen. Chyłek rent richting de bal. Chyłek passt de bal met de wreef. Kuytubahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuytubahar schiet op doel. Zamora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Galeano geeft een hoge lob. Eltekten rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peña. Peña krijgt een gele kaart. Eltekten is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eltekten zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Cáceres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Rodas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Czub komt het veld opgelopen. Boldiş komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Inworp. Czub zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gurke speelt de bal door. Boldiş geeft een hoge lob. Kuytubahar springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torres komt het veld opgelopen. Durden komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Torres rent richting de bal. Torres passt de bal met de wreef. Eltekten bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltekten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bucara Team - F.C. Young Sport Btá⚡️ 2:2

80e minuut.
Rodas rent richting de bal. Rodas geeft de bal voor. Kuytubahar rent richting de bal. Kuytubahar schiet op doel. Zamora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucara Team - F.C. Young Sport Btá⚡️ 3:2

80e minuut.
Sekin komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Eudeline rent richting de bal. Gurke geeft een lange en hoge pass. Kuytubahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuytubahar schiet op doel. Zamora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucara Team - F.C. Young Sport Btá⚡️ 4:2

89e minuut.
Daar is Eudeline, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gurke speelt de bal door. Rodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bucara Team - F.C. Young Sport Btá⚡️ 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bucara Team 39%, F.C. Young Sport Btá⚡️ 61%.
Bucara Team - F.C. Young Sport Btá⚡️ 5:2