Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
somos pasion Independiente Puerto Asís
señor bill Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
22 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 17.3
good Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Armfelt speelt de bal door. Rodal geeft een hoge lob. Gămălie kopt de bal weg. Tobar rent richting de bal. Tobar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Armfelt rent richting de bal. Armfelt probeert naar een medespeler te passen. Tobar is nu in balbezit. Tobar schiet op doel. Yate probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Burduja rent richting de bal. Kuler rent richting de bal. Iriarte rent richting de bal. Iriarte geeft een hoge lob. Villarraga geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Montejo kopt de bal weg. Kuler rent richting de bal. Iriarte probeert naar een medespeler te passen. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Álvarez geeft een hoge lob. Burduja kopt de bal weg. Armfelt speelt de bal door. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Yate geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villarraga met een snelle inworp. Iriarte rent richting de bal. Iriarte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kuler rent richting de bal. Kuler probeert naar een medespeler te passen. Armfelt speelt de bal door. Klungelig pakt Tobar de bal. Tobar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pasion - Independiente Puerto Asís 1:0

44e minuut.
Iriarte probeert naar een medespeler te passen. Villarraga rent richting de bal. Villarraga probeert naar een medespeler te passen. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar draait met de bal, schiet en ... Cabanzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pasion - Independiente Puerto Asís 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: somos pasion 31%, Independiente Puerto Asís 69%.
somos pasion - Independiente Puerto Asís 2:0

58e minuut.
Inworp. Álvarez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iriarte rent richting de bal. Gallegos verovert de bal door een tackle van achteren. Gallegos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Iriarte met een sublieme pass. Hurtado rent richting de bal. Gămălie onderschept slim de pass. Gămălie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pasion - Independiente Puerto Asís 3:0

63e minuut.
Lowe rent richting de bal. Lowe geeft een hoge lob. Burduja probeert naar een medespeler te passen. Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Villarraga met een sublieme pass. Tobar kan de bal niet met de borst controleren. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar rent richting de bal. Tobar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
somos pasion - Independiente Puerto Asís 4:0

71e minuut.
Iriarte heeft problemen om de bal te vangen. Tobar is nu in balbezit. Iriarte rent richting de bal. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doeltrap. Judiščák komt het veld opgelopen. Riquelme komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Armfelt rent richting de bal. Armfelt passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gămălie de bal. Gămălie schiet op doel. Cabanzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pasion - Independiente Puerto Asís 5:0

83e minuut.
Pinilla is nu in balbezit. Gallegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuler begaat een overtreding. Kuler krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Iriarte onderschept slim de pass. Gămălie rent richting de bal. Gămălie passt de bal met de wreef. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar schiet op doel. Cabanzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pasion - Independiente Puerto Asís 6:0

86e minuut.
Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte verovert de bal door een tackle van achteren. Iriarte geeft de bal voor. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar haalt uit met een fantastische trap. Cabanzo bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Tobar is nu in balbezit. Villarraga rent richting de bal. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yate de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gămălie is nu in balbezit. Gămălie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pasion - Independiente Puerto Asís 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: somos pasion 19%, Independiente Puerto Asís 81%.
somos pasion - Independiente Puerto Asís 7:0