Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caza Putas 83 somos pasion
Normal Tactiek señor bill
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 27.7
poor Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Aponte onderschept slim de pass. Burduja verovert de bal door een tackle van achteren. Burduja passt de bal zonder na te denken. Villarraga is nu in balbezit. Villarraga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caza Putas 83 - somos pasion 0:1

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lemus met een harde bal richting middenveld. Zapolny kopt de bal weg. Gămălie rent richting de bal. Gămălie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Zapolny probeert naar een medespeler te passen. Villarraga met een sublieme pass. Tobar rent richting de bal. Tobar schiet op doel. Lemus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caza Putas 83 - somos pasion 0:2

12e minuut.
Armfelt kopt de bal weg. Klungelig pakt Bayona de bal. Gămălie rent richting de bal. Gămălie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caza Putas 83 - somos pasion 0:3

22e minuut.
Armfelt passt de bal zonder na te denken. Villota is nu in balbezit. Armfelt onderschept slim de pass. Gămălie rent richting de bal. Gămălie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caza Putas 83 - somos pasion 0:4

25e minuut.
Villarraga speelt de bal door. Klungelig pakt Kuler de bal. Kuler met een sublieme pass. Tobar rent richting de bal. Tobar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kuler met een snelle inworp. Villarraga is nu in balbezit. Tobar is nu in balbezit. Tobar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caza Putas 83 - somos pasion 0:5

33e minuut.
Kuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuler geeft een hoge lob. Daar is Aponte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobar is nu in balbezit. Tobar haalt uit met een fantastische trap. Lemus bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Sanmiguel geeft de bal voor. Klungelig pakt Burduja de bal. Burduja probeert naar een medespeler te passen. Kuler rent richting de bal. Kuler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kuler geeft een lange en hoge pass. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Tobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gămălie is nu in balbezit. Gămălie schiet op doel. Lemus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tobar rent richting de bal. Tobar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Caza Putas 83 - somos pasion 0:6

43e minuut.
Morelos rent richting de bal. Morelos passt de bal met de wreef. Aponte rent richting de bal. Daar is Tobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobar schiet op doel. Paal!

45e minuut.
Iriarte met een sublieme pass. Zapolny is nu in balbezit. Zapolny geeft een lange en hoge pass. Armfelt probeert de bal aan de voet te houden. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Caza Putas 83 - somos pasion 0:7

45e minuut.
Salif Keita komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caza Putas 83 88%, somos pasion 12%.
Caza Putas 83 - somos pasion 0:7

48e minuut.
Rodal rent richting de bal. Ávila onderschept slim de pass. Ávila probeert naar een medespeler te passen. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar draait met de bal, schiet en ... Lemus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Villarraga speelt de bal door. Tobar rent richting de bal. Tobar probeert naar een medespeler te passen. Salif Keita bereikt de bal nog maar net als eerste. Salif Keita draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Aponte geeft een hoge lob. Zapolny is nu in balbezit. Zapolny geeft een hoge lob. Kuler met een sublieme pass. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Aponte rent richting de bal. Kuler verovert de bal door een tackle van achteren. Kuler probeert naar een medespeler te passen. Tobar heeft problemen om de bal te vangen. Tobar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
de la Calle rent richting de bal. Salif Keita bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de la Calle. de la Calle krijgt een gele kaart.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Judiščák komt het veld opgelopen. Riquelme komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Villarraga is nu in balbezit. Villarraga geeft de bal voor. Klungelig pakt Sanmiguel de bal. Armfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Armfelt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caza Putas 83 - somos pasion 0:8

77e minuut.
Armfelt geeft de bal voor. Sanmiguel kopt de bal weg. Macías heeft problemen om de bal te vangen. Kuler rent richting de bal. Kuler draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Salif Keita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caza Putas 83 - somos pasion 0:9

87e minuut.
Villarraga rent richting de bal. Villarraga passt de bal zonder na te denken. Salif Keita is nu in balbezit. Salif Keita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caza Putas 83 - somos pasion 0:10

89e minuut.
Villarraga speelt de bal door. Tobar rent richting de bal. Salif Keita rent richting de bal. Tobar rent richting de bal. Tobar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caza Putas 83 82%, somos pasion 18%.
Caza Putas 83 - somos pasion 0:10