Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malanito F.C. DeporCali FC
433 Tactiek Attack
65% Balbezit 35%
19% Spel op eigen helft 81%
39 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 16.9
good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


1e minuut.
Hietala heeft problemen om de bal te vangen. Hietala speelt de bal door. Ricchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Nistor trapt de bal weg. Aszer is nu in balbezit. Aszer met een sublieme pass. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted schiet op doel. Márquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ricchi rent richting de bal. Ricchi schiet op doel. Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fredsted heeft problemen om de bal te vangen. Fredsted haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - DeporCali FC 1:0

11e minuut.
Hietala geeft een lange en hoge pass. Márquez speelt de bal door. Piatnitskij kopt de bal weg. Fredsted heeft problemen om de bal te vangen. Fredsted schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Coada met een sublieme pass. Aszer is nu in balbezit. Aszer geeft de bal voor. Fredsted rent richting de bal. Fredsted schiet op doel. Márquez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - DeporCali FC 2:0

17e minuut.
Fredsted rent richting de bal. Fredsted passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aszer de bal. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - DeporCali FC 3:0

19e minuut.
Andrade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordillo met een sublieme pass. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted draait met de bal, schiet en ... Márquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Márquez probeert naar een medespeler te passen. Hietala kopt de bal weg. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pałysz geeft een hoge lob. Fredsted is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pastrana ... Strafschop! Fredsted is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ricchi neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - DeporCali FC 4:0

26e minuut.
Ricchi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Robles de bal onder controle te krijgen. Aszer speelt de bal door. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Aszer passt de bal met de wreef. Pałysz is nu in balbezit. Pałysz probeert naar een medespeler te passen. Fredsted rent richting de bal. Fredsted draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Aszer passt de bal zonder na te denken. Fredsted is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pastrana. Pastrana krijgt een gele kaart. Fredsted raakt geblesseerd tijdens het duel. Piatnitskij wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Robles onderschept slim de pass. Aszer verovert de bal door een tackle van achteren. Aszer passt de bal in één keer door. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted draait met de bal, schiet en ... Paal! Ricchi is nu in balbezit. Ricchi draait met de bal, schiet en ... Márquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Piatnitskij probeert naar een medespeler te passen. Hietala is nu in balbezit. Hietala geeft een lange en hoge pass. Daar is Ricchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - DeporCali FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malanito F.C. 21%, DeporCali FC 79%.
Malanito F.C. - DeporCali FC 5:0

48e minuut.
Lexa rent richting de bal. Lexa geeft een lange en hoge pass. Polanía heeft problemen om de bal te vangen. Aszer is nu in balbezit. Aszer draait met de bal, schiet en ... Márquez bokst de bal weg.

49e minuut.
Pałysz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Aszer de bal. Aszer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Piatnitskij de bal. Piatnitskij geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - DeporCali FC 6:0

50e minuut.
Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted onderschept slim de pass. Fredsted passt de bal zonder na te denken. Aszer is nu in balbezit. Aszer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ricchi rent richting de bal. Ricchi probeert naar een medespeler te passen. Robles is nu in balbezit. Aszer verovert de bal door een tackle van achteren. Aszer probeert naar een medespeler te passen. Márquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Pałysz heeft problemen om de bal te vangen. Pałysz met een sublieme pass. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer haalt uit met een fantastische trap. Márquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - DeporCali FC 7:0

60e minuut.
Andrade geeft een hoge lob. Coada heeft problemen om de bal te vangen. Coada geeft de bal voor. Pałysz rent richting de bal. Pałysz draait met de bal, schiet en ... Márquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Aszer met een sublieme pass. Piatnitskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatnitskij met een sublieme pass. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted schiet op doel. Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu passt de bal in één keer door. Hietala is nu in balbezit. Hietala probeert naar een medespeler te passen. Coada geeft de bal voor. Márquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fredsted rent richting de bal. Fredsted draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Márquez niet meer kan verder spelen. Carrillo komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Andrade rent richting de bal. Andrade geeft de bal voor. Fredsted probeert de bal aan de voet te houden. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Piatnitskij kopt de bal weg. Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz passt de bal in één keer door. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted haalt uit met een fantastische trap. Carrillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Piatnitskij verovert de bal door een tackle van achteren. Piatnitskij geeft een hoge lob. Fredsted kan de bal niet met de borst controleren. Aszer is nu in balbezit. Aszer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Carrillo probeert naar een medespeler te passen. Piatnitskij heeft problemen om de bal te vangen. Gordillo maakt een afschuwelijke overtreding. Gordillo krijgt een gele kaart. Piatnitskij wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Piatnitskij met een snel genomen vrije trap. Carrillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Pałysz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carrillo speelt de bal door. Piatnitskij kopt de bal weg. Aszer is nu in balbezit. Aszer haalt uit met een fantastische trap. Carrillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Polanía geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hietala met een snelle inworp. Daar is Aszer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aszer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pastrana de bal onder controle te krijgen. Ricchi rent richting de bal. Ricchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malanito F.C. 18%, DeporCali FC 82%.
Malanito F.C. - DeporCali FC 7:0