Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DeporCali FC Malanito F.C.
Attack Tactiek 433
33% Balbezit 67%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.3 gemiddelde waardering 38.6
poor Schieten good
hopeless Passen adequate
hopeless Verdedigen average


2e minuut.
Aszer rent richting de bal. Aszer speelt de bal door. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DeporCali FC - Malanito F.C. 0:1

2e minuut.
Navas met een sublieme pass. Daar is Sandoval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robles is nu in balbezit. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted draait met de bal, schiet en ... Acosta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DeporCali FC - Malanito F.C. 0:2

7e minuut.
Bello is nu in balbezit. Hietala verovert de bal door een tackle van achteren. Hietala probeert naar een medespeler te passen. Aszer is nu in balbezit. Aszer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Fredsted heeft problemen om de bal te vangen. Ricchi rent richting de bal. Ricchi geeft een lange en hoge pass. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DeporCali FC - Malanito F.C. 0:3

15e minuut.
Ricchi rent richting de bal. Gordillo rent richting de bal. Piatnitskij onderschept slim de pass. Ricchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchi speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hietala passt de bal zonder na te denken. Acosta met een sublieme pass. Piatnitskij kopt de bal weg. Fredsted rent richting de bal. Fredsted schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałysz is nu in balbezit. Pałysz geeft de bal voor. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Acosta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Ricchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchi geeft de bal voor. Aszer rent richting de bal. Aszer draait met de bal, schiet en ... Acosta probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lexa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz passt de bal met de wreef. Fredsted heeft problemen om de bal te vangen. Fredsted draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer rent richting de bal. Aszer schiet op doel. Polanía probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pałysz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Fredsted de bal. Ricchi is nu in balbezit. Ricchi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Calderón onderschept slim de pass. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Calderón krijgt een gele kaart. Aszer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fredsted neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Acosta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Gordillo geeft een hoge lob. Piatnitskij geeft een lange en hoge pass. Daar is Gordillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted haalt uit met een fantastische trap. Acosta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Hietala is nu in balbezit. Hietala probeert naar een medespeler te passen. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted draait met de bal, schiet en ... Acosta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DeporCali FC - Malanito F.C. 0:4

38e minuut.
Lexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva begaat een overtreding. Lexa raakt geblesseerd tijdens het duel. Lexa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fredsted rent richting de bal. Fredsted haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Piatnitskij rent richting de bal. Piatnitskij met een sublieme pass. Ricchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DeporCali FC 92%, Malanito F.C. 8%.
DeporCali FC - Malanito F.C. 0:4

49e minuut.
Piatnitskij passt de bal met de wreef. Coada bereikt de bal nog maar net als eerste. Coada met een sublieme pass. Hietala rent richting de bal. Hietala geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aszer geeft de bal voor. Pałysz is nu in balbezit. Pałysz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Aszer is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hietala neemt de hoekschop. Ricchi is nu in balbezit. Ricchi draait met de bal, schiet en ... Paal! Fredsted rent richting de bal. Fredsted draait met de bal, schiet en ... Acosta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DeporCali FC - Malanito F.C. 0:5

75e minuut.
Rocha rent richting de bal. Aszer verovert de bal door een tackle van achteren. Aszer passt de bal met de wreef. Fredsted rent richting de bal. Fredsted schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchi onderschept slim de pass. Ricchi met een sublieme pass. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Polanía geeft de bal voor. Inworp. Hietala met een snelle inworp. Aszer is nu in balbezit. Aszer geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer passt de bal zonder na te denken. Daar is Fredsted, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer schiet op doel. Acosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Ricchi rent richting de bal. Gordillo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ricchi raakt geblesseerd tijdens het duel. Gordillo speelt de bal door. Fredsted zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
DeporCali FC - Malanito F.C. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DeporCali FC 93%, Malanito F.C. 7%.
DeporCali FC - Malanito F.C. 0:6