Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la Guaira Ibagei F.C.
Normal Tactiek 343
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Puerto kopt de bal weg. Klungelig pakt Tejero de bal. Mojica rent richting de bal. Casierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Casierra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Isaza met de inworp. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve passt de bal met de wreef. Palencia rent richting de bal. Palencia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
la Guaira - Ibagei F.C. 0:1

19e minuut.
Natouri is nu in balbezit. Natouri probeert naar een medespeler te passen. Casierra rent richting de bal. Casierra schiet op doel. Villota probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mojica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello rent richting de bal. Mojica onderschept slim de pass. Mojica schiet op doel. Cruz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
la Guaira - Ibagei F.C. 1:1

36e minuut.
Mojica draait met de bal, schiet en ... Alcázar speelt de bal door. Klungelig pakt Tejero de bal. Mojica rent richting de bal. Mojica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Mojica passt de bal met de wreef. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Casierra verovert de bal door een tackle van achteren. Casierra haalt uit met een fantastische trap. Cruz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la Guaira - Ibagei F.C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la Guaira 38%, Ibagei F.C. 62%.
la Guaira - Ibagei F.C. 2:1

52e minuut.
Dussán onderschept slim de pass. Palencia probeert naar een medespeler te passen. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve draait met de bal, schiet en ... Ardila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
la Guaira - Ibagei F.C. 2:2

72e minuut.
Monsalve rent richting de bal. Monsalve passt de bal zonder na te denken. Araque rent richting de bal. Araque draait met de bal, schiet en ... Penagos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
la Guaira - Ibagei F.C. 2:3

73e minuut.
Klungelig pakt Palencia de bal. Tejero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Casierra. Casierra krijgt een gele kaart. Tejero raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tejero kan niet meer verder spelen. Núñez komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Isaza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alcázar rent richting de bal. Alcázar passt de bal in één keer door. Palencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Palencia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la Guaira 44%, Ibagei F.C. 56%.
la Guaira - Ibagei F.C. 2:3