Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malanito F.C. la Guaira
433 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 19.3
goed Schieten zwak
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


6e minuut.
Pałysz speelt de bal door. Lexa is nu in balbezit. Pałysz rent richting de bal. Pałysz passt de bal zonder na te denken. Fredsted is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - la Guaira 1:0

8e minuut.
Lexa met een snelle inworp. Ricchi is nu in balbezit. Ricchi speelt de bal door. Fredsted rent richting de bal. Fredsted schiet op doel. Penagos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Hendriks onderschept slim de pass. Hendriks probeert naar een medespeler te passen. Hietala is nu in balbezit. Hietala geeft een lange en hoge pass. Fredsted springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Hristu speelt de bal door. Pałysz is nu in balbezit. Pałysz passt de bal zonder na te denken. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted draait met de bal, schiet en ... Penagos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Piatnitskij passt de bal in één keer door. Aszer heeft problemen om de bal te vangen. Aszer passt de bal zonder na te denken. Fredsted rent richting de bal. Fredsted draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - la Guaira 2:0

15e minuut.
Casierra probeert naar een medespeler te passen. Mojica heeft problemen om de bal te vangen. Fredsted verovert de bal door een tackle van achteren. Fredsted haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - la Guaira 3:0

16e minuut.
Casierra speelt de bal door. Mojica heeft problemen om de bal te vangen. Fredsted onderschept slim de pass. Fredsted schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - la Guaira 4:0

22e minuut.
Daar is Natouri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz passt de bal met de wreef. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - la Guaira 5:0

30e minuut.
Amaya is nu in balbezit. Hietala verovert de bal door een tackle van achteren. Hietala passt de bal met de wreef. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Lexa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz passt de bal in één keer door. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ricchi is nu in balbezit. Ricchi passt de bal in één keer door. Hietala is nu in balbezit. Hietala geeft een lange en hoge pass. Daar is Ardila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - la Guaira 6:0

44e minuut.
Pałysz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ricchi heeft problemen om de bal te vangen. Ardila legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ricchi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ricchi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Penagos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - la Guaira 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malanito F.C. 27%, la Guaira 73%.
Malanito F.C. - la Guaira 7:0

52e minuut.
Ricchi geeft een hoge lob. Aszer rent richting de bal. Fredsted rent richting de bal. Fredsted geeft een lange en hoge pass. Natouri probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Natouri controleert de bal met de borst. Ricchi is nu in balbezit. Natouri maakt een afschuwelijke overtreding. Natouri krijgt een gele kaart. Ricchi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pałysz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Aszer de bal. Amaya is nu in balbezit. Aszer verovert de bal door een tackle van achteren. Fredsted heeft problemen om de bal te vangen. Fredsted schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Natouri de bal. Ricchi is nu in balbezit. Ricchi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ardila de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Piatnitskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatnitskij passt de bal zonder na te denken. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer schiet op doel. Penagos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - la Guaira 8:0

69e minuut.
Natouri met de inworp. Dussán bereikt de bal nog maar net als eerste. Dussán probeert naar een medespeler te passen. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Piatnitskij rent richting de bal. Piatnitskij passt de bal in één keer door. Hietala is nu in balbezit. Hietala geeft een lange en hoge pass. Ricchi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Castelblanco is nu in balbezit. Coada onderschept slim de pass. Coada geeft een hoge lob. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ricchi rent richting de bal. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted passt de bal met de wreef. Aszer rent richting de bal. Aszer schiet op doel. Penagos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - la Guaira 9:0

88e minuut.
Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mojica. Hristu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piatnitskij zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fredsted krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malanito F.C. 12%, la Guaira 88%.
Malanito F.C. - la Guaira 9:0