Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Pichurrios INTER DE QUERETARO ATH
433 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 17.8
solid Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Grubač passt de bal met de wreef. Daar is Villarraga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leming is nu in balbezit. Leming haalt uit met een fantastische trap. Sanz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios - INTER DE QUERETARO ATH 1:0

7e minuut.
Lecornu passt de bal met de wreef. Ringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo speelt de bal door. Leming is nu in balbezit. Leming schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Lecornu de bal. Lecornu passt de bal met de wreef. Vargas is nu in balbezit. Grubač onderschept slim de pass. Grubač geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Cifuentes rent richting de bal. Lecornu onderschept slim de pass. Lecornu passt de bal zonder na te denken. Leming is nu in balbezit. Leming haalt uit met een fantastische trap. Sanz bokst de bal weg.

11e minuut.
Oberlan met een snelle inworp. Lecornu rent richting de bal. Lecornu met een sublieme pass. Leming bereikt de bal nog maar net als eerste. Leming haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios - INTER DE QUERETARO ATH 2:0

14e minuut.
Ringo met de inworp. Lecornu is nu in balbezit. Lecornu geeft de bal voor. Daar is Grubač, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grubač draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Leming is nu in balbezit. Lecornu speelt de bal door. Leming bereikt de bal nog maar net als eerste. Leming schiet op doel. Sanz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios - INTER DE QUERETARO ATH 3:0

21e minuut.
Díaz speelt de bal door. Ringo probeert de bal met de borst te controleren. Ringo speelt de bal door. Daar is Leming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leming schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios - INTER DE QUERETARO ATH 4:0

23e minuut.
Masciari met een sublieme pass. Ringo rent richting de bal. Ringo passt de bal zonder na te denken. Grubač bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubač draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Melo heeft problemen om de bal te vangen. Ringo is nu in balbezit. Ringo passt de bal zonder na te denken. Leming is nu in balbezit. Leming schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios - INTER DE QUERETARO ATH 5:0

30e minuut.
Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda probeert naar een medespeler te passen. Leming is nu in balbezit. Leming haalt uit met een fantastische trap. Sanz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios - INTER DE QUERETARO ATH 6:0

32e minuut.
Gajda verovert de bal door een tackle van achteren. Gajda passt de bal in één keer door. Leming is nu in balbezit. Lecornu rent richting de bal. Lecornu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo geeft een hoge lob. Estacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Leming onderschept slim de pass. Leming draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lecornu passt de bal zonder na te denken. Grubač rent richting de bal. Grubač passt de bal zonder na te denken. Leming bereikt de bal nog maar net als eerste. Leming haalt uit met een fantastische trap. Sanz bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios - INTER DE QUERETARO ATH 7:0

41e minuut.
Grubač bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubač met een sublieme pass. Leming is nu in balbezit. Leming draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios - INTER DE QUERETARO ATH 8:0

42e minuut.
Lecornu rent richting de bal. Grubač is nu in balbezit. Grubač passt de bal met de wreef. Leming bereikt de bal nog maar net als eerste. Leming schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios - INTER DE QUERETARO ATH 9:0

43e minuut.
Lecornu geeft een hoge lob. Villarraga is nu in balbezit. Leming verovert de bal door een tackle van achteren. Grubač bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubač schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios - INTER DE QUERETARO ATH 10:0

45e minuut.
Leming passt de bal in één keer door. Grubač bereikt de bal nog maar net als eerste. Leming rent richting de bal. Leming draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios - INTER DE QUERETARO ATH 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pichurrios 33%, INTER DE QUERETARO ATH 67%.
Los Pichurrios - INTER DE QUERETARO ATH 11:0

47e minuut.
Palomar is nu in balbezit. Gajda onderschept slim de pass. Gajda passt de bal zonder na te denken. Ringo heeft problemen om de bal te vangen. Ringo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Gajda passt de bal met de wreef. Grubač is nu in balbezit. Grubač passt de bal in één keer door. Leming rent richting de bal. Leming haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios - INTER DE QUERETARO ATH 12:0

54e minuut.
Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecornu verovert de bal door een tackle van achteren. Ringo met een sublieme pass. Leming is nu in balbezit. Leming haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Vargas rent richting de bal. Gajda onderschept slim de pass. Gajda met een sublieme pass. Grubač is nu in balbezit. Grubač haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Lecornu is nu in balbezit. Lecornu geeft de bal voor. Daar is Cifuentes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecornu onderschept slim de pass. Lecornu speelt de bal door. Leming rent richting de bal. Leming haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Díaz kopt de bal weg. Lecornu heeft problemen om de bal te vangen. Cifuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Leming onderschept slim de pass. Leming haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios - INTER DE QUERETARO ATH 13:0

67e minuut.
Cifuentes rent richting de bal. Lecornu onderschept slim de pass. Lecornu met een sublieme pass. Leming heeft problemen om de bal te vangen. Leming draait met de bal, schiet en ... Sanz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grubač rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios - INTER DE QUERETARO ATH 14:0

69e minuut.
Grubač onderschept slim de pass. Grubač passt de bal in één keer door. Leming rent richting de bal. Leming draait met de bal, schiet en ... Sanz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lecornu is nu in balbezit. Lecornu haalt uit met een fantastische trap. Sanz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sanz trapt de bal weg van het doel. Gajda kopt de bal weg. Grubač bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubač draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Grubač met een sublieme pass. Klungelig pakt Lecornu de bal. Leming bereikt de bal nog maar net als eerste. Leming draait met de bal, schiet en ... Sanz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios - INTER DE QUERETARO ATH 15:0

74e minuut.
Oberlan is nu in balbezit. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios - INTER DE QUERETARO ATH 15:1

78e minuut.
Inworp. Guerra met een snelle inworp. Grubač speelt de bal door. Leming is nu in balbezit. Leming haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Estacio geeft een lange en hoge pass. Masciari rent richting de bal. Masciari geeft een lange en hoge pass. Lecornu rent richting de bal. Lecornu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios - INTER DE QUERETARO ATH 16:1

83e minuut.
Oberlan heeft problemen om de bal te vangen. Oberlan met een sublieme pass. Ringo is nu in balbezit. Ringo geeft een hoge lob. Leming krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ringo rent richting de bal. Ringo met een sublieme pass. Gajda heeft problemen om de bal te vangen. Gajda geeft een lange en hoge pass. Leming springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Gajda kopt de bal weg. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leming verovert de bal door een tackle van achteren. Lecornu is nu in balbezit. Lecornu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Vallejo kopt de bal weg. Guerra is nu in balbezit. Díaz geeft een lange en hoge pass. Leming bereikt de bal nog maar net als eerste. Leming draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pichurrios 18%, INTER DE QUERETARO ATH 82%.
Los Pichurrios - INTER DE QUERETARO ATH 16:1