Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Pichurrios Cucuta fc
433 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
21 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 20.6
goed Schieten matig
goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Masciari geeft een lange en hoge pass. Grubač kopt de bal weg. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano is nu in balbezit. Lozano haalt uit met een fantastische trap. Pastrana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Palomar met een sublieme pass. Vásquez is nu in balbezit. Vásquez passt de bal met de wreef. Palomar rent richting de bal. Palomar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios - Cucuta fc 0:1

15e minuut.
Daar is Coral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozano rent richting de bal. Solano rent richting de bal. Lozano onderschept slim de pass. Lozano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Kljaković passt de bal met de wreef. Oberlan rent richting de bal. Oberlan probeert naar een medespeler te passen. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lozano onderschept slim de pass. Lozano probeert naar een medespeler te passen. Grubač rent richting de bal. Grubač schiet op doel. Pastrana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Pichurrios - Cucuta fc 1:1

43e minuut.
Cardona Arias probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ringo neemt de hoekschop. Coral krijgt zijn hoofd ertegen. Pastrana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios - Cucuta fc 2:1

44e minuut.
Daar is Solano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozano onderschept slim de pass. Lozano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Coral de bal. Coral draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pichurrios 33%, Cucuta fc 67%.
Los Pichurrios - Cucuta fc 2:1

54e minuut.
Ringo rent richting de bal. Ringo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Berrío de bal. Grubač bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubač haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano met een sublieme pass. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral onderschept slim de pass. Coral haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pascale kopt de bal weg. Piñeros heeft problemen om de bal te vangen. Grubač bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubač geeft de bal voor. Daar is Lozano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

67e minuut.
Pascale met een sublieme pass. Coral heeft problemen om de bal te vangen. Guzmán is nu in balbezit. Coral onderschept slim de pass. Coral haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Melo is nu in balbezit. Pascale verovert de bal door een tackle van achteren. Pascale probeert naar een medespeler te passen. Coral rent richting de bal. Coral haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Flechas onderschept slim de pass. Pascale is nu in balbezit. Pascale passt de bal zonder na te denken. Grubač rent richting de bal. Grubač draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Flechas geeft een lange en hoge pass. Daar is Pascale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascale probeert naar een medespeler te passen. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Grubač met een sublieme pass. Daar is Lozano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozano passt de bal in één keer door. Coral rent richting de bal. Coral schiet op doel. Paal! Pastrana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kljaković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Guzmán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano draait met de bal, schiet en ... Pastrana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Lozano probeert naar een medespeler te passen. Coral is nu in balbezit. Coral passt de bal in één keer door. Grubač rent richting de bal. Grubač schiet op doel. Pastrana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pichurrios 24%, Cucuta fc 76%.
Los Pichurrios - Cucuta fc 2:1