Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BucaraManchester club deportivo felinos
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
27 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 18.5
good Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Carrillo rent richting de bal. Rostholm verovert de bal door een tackle van achteren. Rostholm speelt de bal door. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - club deportivo felinos 1:0

10e minuut.
Rentería bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman onderschept slim de pass. Tinjacá verovert de bal door een tackle van achteren. Rusu verovert de bal door een tackle van achteren. Rusu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Furman is nu in balbezit. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman verovert de bal door een tackle van achteren. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - club deportivo felinos 2:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rentería zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mariño is nu in balbezit. Rusu verovert de bal door een tackle van achteren. Rusu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Calvo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rostholm de bal. Rusu is nu in balbezit. Rusu haalt uit met een fantastische trap. Agudelo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - club deportivo felinos 3:0

43e minuut.
Carrillo speelt de bal door. Rusu rent richting de bal. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu is nu in balbezit. Rusu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - club deportivo felinos 4:0

45e minuut.
Rusu rent richting de bal. Rentería bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Furman de bal. Furman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BucaraManchester 27%, club deportivo felinos 73%.
BucaraManchester - club deportivo felinos 4:0

46e minuut.
Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostholm onderschept slim de pass. Rusu rent richting de bal. Rusu draait met de bal, schiet en ... Agudelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Vizcaíno met een snelle inworp. Rusu is nu in balbezit. Rusu passt de bal in één keer door. Vizcaíno is nu in balbezit. Vizcaíno geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Fizedean de bal. Rusu is nu in balbezit. Rusu passt de bal in één keer door. Vizcaíno rent richting de bal. Vizcaíno geeft een hoge lob. Agudelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mosquera is nu in balbezit. Furman verovert de bal door een tackle van achteren. Furman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - club deportivo felinos 5:0

58e minuut.
Fizedean is nu in balbezit. Fizedean geeft de bal voor. Klungelig pakt Furman de bal. Rusu rent richting de bal. Rusu haalt uit met een fantastische trap. Agudelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Fizedean geeft een hoge lob. Agudelo speelt de bal door. Vallejo kopt de bal weg. Rusu kan de bal niet met de borst controleren. Rusu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - club deportivo felinos 6:0

71e minuut.
Rusu rent richting de bal. Fizedean is nu in balbezit. Rusu rent richting de bal. Rusu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Acosta de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Vallejo probeert naar een medespeler te passen. Zea bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean is nu in balbezit. Zea onderschept slim de pass. Zea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Tinjacá probeert de bal aan de voet te houden. Vallejo rent richting de bal. Balanta verovert de bal door een tackle van achteren. Rusu verovert de bal door een tackle van achteren. Rusu schiet op doel. Agudelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vizcaíno geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Furman springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mariño geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vizcaíno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rusu rent richting de bal. Rusu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Furman schiet op doel. Furman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tinjacá bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu verovert de bal door een tackle van achteren. Rusu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - club deportivo felinos 7:0

88e minuut.
Gil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barco komt het veld opgelopen. Balanta met een sublieme pass. Zea rent richting de bal. Rusu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zea wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zea kan niet meer verder spelen. Reyes komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BucaraManchester 30%, club deportivo felinos 70%.
BucaraManchester - club deportivo felinos 7:0