Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club deportivo felinos cuchukas
Normal Tactiek Julio 3
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 39
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 44.7
zwak Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


8e minuut.
Rentería is nu in balbezit. Sandoval onderschept slim de pass. Soresina bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina schiet op doel. Mosquera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hontong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hontong passt de bal in één keer door. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve schiet op doel. Agudelo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

21e minuut.
Arsakis controleert de bal met de borst. Arsakis passt de bal zonder na te denken. Sandoval rent richting de bal. Soresina is nu in balbezit. Soresina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo felinos - cuchukas 0:1

22e minuut.
Monsalve is nu in balbezit. Monsalve passt de bal zonder na te denken. Soresina rent richting de bal. Soresina draait met de bal, schiet en ... Mosquera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo felinos - cuchukas 0:2

24e minuut.
Sandoval verovert de bal door een tackle van achteren. Soresina is nu in balbezit. Soresina passt de bal met de wreef. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo felinos - cuchukas 0:3

26e minuut.
Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve passt de bal met de wreef. Sandoval heeft problemen om de bal te vangen. Soresina rent richting de bal. Soresina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Arsakis met een sublieme pass. Klungelig pakt Tinjacá de bal. Hontong probeert naar een medespeler te passen. Monsalve heeft problemen om de bal te vangen. Monsalve schiet op doel. Agudelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Soresina verovert de bal door een tackle van achteren. Soresina passt de bal in één keer door. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve schiet op doel. Agudelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo felinos - cuchukas 0:4

33e minuut.
Arsakis probeert naar een medespeler te passen. Hontong geeft een lange en hoge pass. Sandoval kopt de bal weg. Soresina rent richting de bal. Soresina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo felinos - cuchukas 0:5

37e minuut.
Daar is Balanta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soresina bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina passt de bal zonder na te denken. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Arsakis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guttmann komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club deportivo felinos 77%, cuchukas 23%.
club deportivo felinos - cuchukas 0:5

47e minuut.
Hontong rent richting de bal. Hontong passt de bal met de wreef. Rentería heeft problemen om de bal te vangen. Soresina is nu in balbezit. Soresina haalt uit met een fantastische trap. Agudelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Velázquez probeert naar een medespeler te passen. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Rentería ... Strafschop! Rentería krijgt een gele kaart. Monsalve is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Soresina neemt zijn aanloop. Agudelo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo felinos - cuchukas 0:6

61e minuut.
Daar is Zea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tinjacá rent richting de bal. Tinjacá passt de bal met de wreef. Soresina rent richting de bal. Soresina draait met de bal, schiet en ... Paal! Soresina rent richting de bal. Soresina schiet op doel. Agudelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo felinos - cuchukas 0:7

62e minuut.
Monachos met een sublieme pass. Monsalve rent richting de bal. Monsalve speelt de bal door. Soresina bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Agudelo trapt de bal weg van het doel. Hontong kopt de bal weg. Klungelig pakt Mosquera de bal. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Hontong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hontong geeft de bal voor. Soresina bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina schiet op doel. Agudelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Tinjacá rent richting de bal. Hontong onderschept slim de pass. Hontong probeert naar een medespeler te passen. Soresina rent richting de bal. Soresina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Monsalve is nu in balbezit. Acosta is nu in balbezit. Monsalve onderschept slim de pass. Monsalve haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo felinos - cuchukas 0:8

79e minuut.
Monsalve is nu in balbezit. Monsalve draait met de bal, schiet en ... Mosquera kopt de bal weg. Monsalve rent richting de bal. Monsalve draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo felinos - cuchukas 0:9

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Guttmann de bal onder controle te krijgen. Velázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinjacá begaat een overtreding. Tinjacá krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club deportivo felinos 79%, cuchukas 21%.
club deportivo felinos - cuchukas 0:9