Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R. DE MADRID cuchukas
Normal Tactiek Julio 3
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 43.7
zwak Schieten solide
slecht Passen redelijk
hopeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Sandoval is nu in balbezit. Perdomo rent richting de bal. Sandoval verovert de bal door een tackle van achteren. Soresina bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
R. DE MADRID - cuchukas 0:1

5e minuut.
Pachón bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsakis verovert de bal door een tackle van achteren. Arsakis probeert naar een medespeler te passen. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Sandoval passt de bal met de wreef. Cantafio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantafio met een sublieme pass. Soresina heeft problemen om de bal te vangen. Soresina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Orozco rent richting de bal. Velázquez onderschept slim de pass. Velázquez geeft een hoge lob. Soresina heeft problemen om de bal te vangen. Soresina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R. DE MADRID - cuchukas 0:2

16e minuut.
Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve onderschept slim de pass. Monsalve passt de bal met de wreef. Soresina bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R. DE MADRID - cuchukas 0:3

19e minuut.
Sandoval probeert naar een medespeler te passen. Cantafio rent richting de bal. Cantafio met een sublieme pass. Soresina rent richting de bal. Soresina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Monachos kopt de bal weg. Klungelig pakt Perdomo de bal. Soresina is nu in balbezit. Soresina schiet op doel. Vizcaya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tascón kopt de bal weg. Perdomo is nu in balbezit. Soresina onderschept slim de pass. Soresina haalt uit met een fantastische trap. Vizcaya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. DE MADRID - cuchukas 0:4

29e minuut.
Orozco speelt de bal door. Klungelig pakt Sandoval de bal. Sandoval probeert naar een medespeler te passen. Soresina bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sandoval met een sublieme pass. Orozco rent richting de bal. Orozco passt de bal zonder na te denken. Soresina is nu in balbezit. Soresina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cano is nu in balbezit. Monsalve onderschept slim de pass. Monsalve passt de bal zonder na te denken. Soresina is nu in balbezit. Soresina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R. DE MADRID - cuchukas 0:5

35e minuut.
Holguín kopt de bal weg. Velázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velázquez passt de bal in één keer door. Soresina bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve schiet op doel. Tascón kopt de bal weg. Soresina rent richting de bal. Soresina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R. DE MADRID - cuchukas 0:6

41e minuut.
Antunez met een snelle inworp. Cantafio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantafio passt de bal zonder na te denken. Monsalve rent richting de bal. Monsalve haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. DE MADRID 83%, cuchukas 17%.
R. DE MADRID - cuchukas 0:6

49e minuut.
Perdomo rent richting de bal. Perdomo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Holguín de bal. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Cantafio probeert naar een medespeler te passen. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón rent richting de bal. Monsalve onderschept slim de pass. Monsalve haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Soresina controleert de bal met de borst. Tascón is nu in balbezit. Soresina verovert de bal door een tackle van achteren. Soresina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Velázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantafio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantafio passt de bal met de wreef. Soresina bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Cano met de inworp. Perdomo is nu in balbezit. Perdomo geeft de bal voor. Sandoval rent richting de bal. Sandoval schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R. DE MADRID - cuchukas 0:7

65e minuut.
Orozco rent richting de bal. Monsalve onderschept slim de pass. Monsalve passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Soresina de bal. Soresina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pachón is nu in balbezit. Arsakis onderschept slim de pass. Arsakis speelt de bal door. Soresina is nu in balbezit. Soresina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Cantafio heeft problemen om de bal te vangen. Monsalve rent richting de bal. Monsalve passt de bal zonder na te denken. Soresina bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina schiet op doel. Vizcaya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
R. DE MADRID - cuchukas 0:8

77e minuut.
Soresina is nu in balbezit. Cano is nu in balbezit. Soresina onderschept slim de pass. Soresina geeft een lange en hoge pass. Monsalve springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Antunez rent richting de bal. Antunez geeft een lange en hoge pass. Soresina rent richting de bal. Soresina schiet op doel. Vizcaya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
R. DE MADRID - cuchukas 0:9

86e minuut.
Klungelig pakt Velázquez de bal. Velázquez met een sublieme pass. Sandoval rent richting de bal. Soresina rent richting de bal. Soresina schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Orozco is nu in balbezit. Monsalve onderschept slim de pass. Monsalve met een sublieme pass. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R. DE MADRID - cuchukas 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. DE MADRID 85%, cuchukas 15%.
R. DE MADRID - cuchukas 0:10