Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amantes al futbol Tiburón FC
Attack Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 21.4
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Mantilla geeft een lange en hoge pass. Morantes geeft een lange en hoge pass. Galarcio heeft problemen om de bal te vangen. Moscoso is nu in balbezit. Moscoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amantes al futbol - Tiburón FC 1:0

4e minuut.
Urbano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benítez rent richting de bal. Rendón is nu in balbezit. Benítez onderschept slim de pass. Benítez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Galarcio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Polo komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Urbano onderschept slim de pass. Urbano probeert naar een medespeler te passen. Morantes rent richting de bal. Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Llanos rent richting de bal. Llanos passt de bal zonder na te denken. Moscoso is nu in balbezit. Moscoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amantes al futbol - Tiburón FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amantes al futbol 43%, Tiburón FC 57%.
Amantes al futbol - Tiburón FC 2:0

53e minuut.
Barrios passt de bal met de wreef. Buriticá rent richting de bal. Buriticá passt de bal zonder na te denken. Moscoso rent richting de bal. Moscoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amantes al futbol - Tiburón FC 3:0

56e minuut.
Moncada onderschept slim de pass. Moncada geeft een lange en hoge pass. Rendón is nu in balbezit. Benítez onderschept slim de pass. Benítez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana geeft de bal voor. Mantilla heeft problemen om de bal te vangen. Santoyo is nu in balbezit. Santoyo schiet op doel. Fontecha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Florián de bal. Llanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Marulanda geeft een hoge lob. Inworp. Urbano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benítez rent richting de bal. Benítez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Barrios geeft de bal voor. Marulanda kopt de bal weg. Klungelig pakt Jerez de bal. Llanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amantes al futbol 47%, Tiburón FC 53%.
Amantes al futbol - Tiburón FC 3:0