Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dimarca ALL BLACKS FC
352 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 23.6
average Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Villarraga rent richting de bal. Villarraga geeft een hoge lob. Pardo kan de bal niet met de borst controleren. Hager bereikt de bal nog maar net als eerste. Hager haalt uit met een fantastische trap. Benalcázar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
dimarca - ALL BLACKS FC 0:1

4e minuut.
Camus geeft de bal voor. Daar is Gil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gil passt de bal in één keer door. Hager is nu in balbezit. Hager haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Hortúa rent richting de bal. Hortúa passt de bal in één keer door. Hager rent richting de bal. Hager haalt uit met een fantastische trap. Yong-Ki probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
dimarca - ALL BLACKS FC 0:2

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gil met de inworp. Mancilla rent richting de bal. Villarraga onderschept slim de pass. Villarraga geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Inworp. Contreras met een snelle inworp. Cruz is nu in balbezit. Albarracín onderschept slim de pass. Albarracín geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Cruz geeft de bal voor. Villarraga is nu in balbezit. Villarraga passt de bal met de wreef. Hager heeft problemen om de bal te vangen. Hager schiet op doel. Benalcázar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Camus geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gil met een snelle inworp. Villarraga rent richting de bal. Villarraga geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dimarca 59%, ALL BLACKS FC 41%.
dimarca - ALL BLACKS FC 0:2

55e minuut.
Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández passt de bal in één keer door. Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hager is nu in balbezit. Hager schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Hager rent richting de bal. Yong-Ki is nu in balbezit. Hager onderschept slim de pass. Hager draait met de bal, schiet en ... Benalcázar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dimarca - ALL BLACKS FC 0:3

70e minuut.
Camus onderschept slim de pass. Garavito rent richting de bal. Garavito geeft een hoge lob. Villarraga rent richting de bal. Villarraga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Garavito met de inworp. Soler rent richting de bal. Soler geeft een hoge lob. Hager is nu in balbezit. Hager haalt uit met een fantastische trap. Benalcázar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dimarca 49%, ALL BLACKS FC 51%.
dimarca - ALL BLACKS FC 0:3