Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osos Salvajes Centinelas Cosmicos Fc
la cueva Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 19.4
solid Schieten poor
average Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Roundabout rent richting de bal. Rojas probeert naar een medespeler te passen. Delgado met een sublieme pass. Burbano is nu in balbezit. Burbano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Lozada heeft problemen om de bal te vangen. Əmirsoy onderschept slim de pass. Daar is Baier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baier draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Medellín de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Charnock neemt de hoekschop. Cimermanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimermanas haalt uit met een fantastische trap. Botero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baier is nu in balbezit. Baier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - Centinelas Cosmicos Fc 1:0

6e minuut.
Rise is nu in balbezit. Cotenescu rent richting de bal. Lozada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lozada krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Əmirsoy kopt de bal weg. Medellín probeert de bal aan de voet te houden. Baier bereikt de bal nog maar net als eerste. Baier haalt uit met een fantastische trap. Botero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - Centinelas Cosmicos Fc 2:0

12e minuut.
Baier is nu in balbezit. Baier speelt de bal door. Rise bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirsoy rent richting de bal. Əmirsoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Əmirsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirsoy passt de bal met de wreef. Medellín is nu in balbezit. Cimermanas onderschept slim de pass. Cimermanas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - Centinelas Cosmicos Fc 3:0

14e minuut.
Lozada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Galán komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Charnock met een sublieme pass. Daar is Cimermanas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cimermanas passt de bal in één keer door. Baier heeft problemen om de bal te vangen. Baier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - Centinelas Cosmicos Fc 4:0

39e minuut.
Əmirsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirsoy speelt de bal door. Rise rent richting de bal. Rise geeft een hoge lob. Baier is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baier bereikt de bal nog maar net als eerste. Baier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - Centinelas Cosmicos Fc 5:0

42e minuut.
Nariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Nariño geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cotenescu met de inworp. Əmirsoy geeft een hoge lob. Botero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baier is nu in balbezit. Baier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - Centinelas Cosmicos Fc 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Salvajes 21%, Centinelas Cosmicos Fc 79%.
Osos Salvajes - Centinelas Cosmicos Fc 6:0

49e minuut.
Charnock bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirsoy is nu in balbezit. Charnock speelt de bal door. Baier rent richting de bal. Baier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Botero trapt de bal weg van het doel. Cimermanas kopt de bal weg. Baier rent richting de bal. Baier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Cimermanas rent richting de bal. Charnock bereikt de bal nog maar net als eerste. Charnock probeert naar een medespeler te passen. Baier bereikt de bal nog maar net als eerste. Baier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Tejero kopt de bal weg. Rentería probeert de bal met de borst te controleren. Bordehere tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bordehere krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Rentería is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tejero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bordehere rent richting de bal. Burbano onderschept slim de pass. Burbano haalt uit met een fantastische trap. Barbe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - Centinelas Cosmicos Fc 6:1

65e minuut.
Əmirsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Charnock speelt de bal door. Rise is nu in balbezit. Rise schiet op doel. Botero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - Centinelas Cosmicos Fc 7:1

77e minuut.
Charnock verovert de bal door een tackle van achteren. Charnock speelt de bal door. Rise rent richting de bal. Rise haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - Centinelas Cosmicos Fc 8:1

83e minuut.
Cotenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotenescu passt de bal in één keer door. Cimermanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Baier heeft problemen om de bal te vangen. Baier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Salvajes 32%, Centinelas Cosmicos Fc 68%.
Osos Salvajes - Centinelas Cosmicos Fc 8:1