Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CHICO Torrentes CD
442 Tactiek 433
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


17e minuut.
Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo met een sublieme pass. Ríos rent richting de bal. Ríos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHICO - Torrentes CD 0:1

24e minuut.
Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez probeert naar een medespeler te passen. Amézquita bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Guerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerra schiet op doel. De bal raakt de paal. Amézquita is nu in balbezit. Amézquita haalt uit met een fantastische trap. Moya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC CHICO - Torrentes CD 1:1

42e minuut.
Robayo met een sublieme pass. Ángel is nu in balbezit. Ángel probeert naar een medespeler te passen. Amézquita rent richting de bal. Amézquita schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Gaitán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moya bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHICO - Torrentes CD 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHICO 50%, Torrentes CD 50%.
FC CHICO - Torrentes CD 2:1

49e minuut.
Cepeda geeft een lange en hoge pass. Robayo is nu in balbezit. Ríos maakt een afschuwelijke overtreding. Ríos krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Barco Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriel is nu in balbezit. Met opzet legt Pino zijn tegenspeler op de grond. Pino krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Amézquita probeert naar een medespeler te passen. Guerra is nu in balbezit. Cepeda begaat een overtreding. Guerra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Suárez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHICO - Torrentes CD 3:1

78e minuut.
Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Quimbayo de bal onder controle te krijgen. Muriel rent richting de bal. Muriel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Atuesta speelt de bal door. Pardo rent richting de bal. de la Calle is nu in balbezit. de la Calle draait met de bal, schiet en ... Zapata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHICO - Torrentes CD 3:2

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vizcaya neemt de hoekschop. de la Calle is nu in balbezit. Muriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHICO 42%, Torrentes CD 58%.
FC CHICO - Torrentes CD 3:2