Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-30 01:25
  • Competitiewedstrijd: Primera C.07
  • Stadion: FuriozA Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1998
FuriozA FC CHICO
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Robayo rent richting de bal. Arango verovert de bal door een tackle van achteren. Arango speelt de bal door. Daar is Piñeros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piñeros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FuriozA - FC CHICO 1:0

18e minuut.
Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano speelt de bal door. Amézquita bereikt de bal nog maar net als eerste. Amézquita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mahecha probeert naar een medespeler te passen. Serrano is nu in balbezit. Serrano speelt de bal door. Piñeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeros draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Herreño is nu in balbezit. Pino onderschept slim de pass. Pino speelt de bal door. Amézquita bereikt de bal nog maar net als eerste. Amézquita draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mahecha onderschept slim de pass. Mahecha geeft een lange en hoge pass. Pino probeert de bal aan de voet te houden. Guerra rent richting de bal. Guerra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FuriozA 57%, FC CHICO 43%.
FuriozA - FC CHICO 1:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pimentel rent richting de bal. Pimentel geeft een hoge lob. Piñeros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Klungelig pakt Herreño de bal. Pimentel is nu in balbezit. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel onderschept slim de pass. Pimentel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FuriozA - FC CHICO 2:0

53e minuut.
Piñeros rent richting de bal. Pimentel rent richting de bal. Pimentel passt de bal zonder na te denken. Piñeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeros haalt uit met een fantastische trap. Cruz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cruz trapt de bal weg van het doel. Robayo met een sublieme pass. Amézquita bereikt de bal nog maar net als eerste. Amézquita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Orduz onderschept slim de pass. Mahecha rent richting de bal. Mahecha geeft een lange en hoge pass. Guerra rent richting de bal. Guerra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino geeft een lange en hoge pass. Chárry kan de bal niet met de borst controleren. Guerra is nu in balbezit. Guerra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FuriozA - FC CHICO 2:1

72e minuut.
Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Robayo verovert de bal door een tackle van achteren. Robayo probeert naar een medespeler te passen. Piñeros is nu in balbezit. Piñeros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FuriozA - FC CHICO 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FuriozA 42%, FC CHICO 58%.
FuriozA - FC CHICO 3:1