Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALL BLACKS F.C. Millos F.C
NLZC Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 19.2
uitstekend Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Muñoz rent richting de bal. Muñoz passt de bal zonder na te denken. Daar is Perugini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perugini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - Millos F.C 1:0

7e minuut.
Barrientos kopt de bal weg. Daar is Perugini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugini is nu in balbezit. Perugini haalt uit met een fantastische trap. Bustamante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Orozco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rosas de bal. Orozco met een sublieme pass. Perugini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Muñoz speelt de bal door. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos passt de bal zonder na te denken. Perugini is nu in balbezit. Perugini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - Millos F.C 2:0

21e minuut.
Inworp. Orozco met een snelle inworp. Perugini is nu in balbezit. Perugini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - Millos F.C 3:0

22e minuut.
Banguero passt de bal in één keer door. Rozo probeert de bal met de borst te controleren. Perugini onderschept slim de pass. Perugini haalt uit met een fantastische trap. Bustamante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - Millos F.C 4:0

24e minuut.
Orozco heeft problemen om de bal te vangen. Orozco met een sublieme pass. Perugini heeft problemen om de bal te vangen. Perugini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Holguín de bal onder controle te krijgen. Bustamante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szymczorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczorek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - Millos F.C 5:0

28e minuut.
Rosas passt de bal met de wreef. Perugini is nu in balbezit. Rozo rent richting de bal. Perugini onderschept slim de pass. Perugini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - Millos F.C 6:0

29e minuut.
Perugini rent richting de bal. Szymczorek rent richting de bal. Piñeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczorek verovert de bal door een tackle van achteren. Szymczorek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Barrientos passt de bal in één keer door. Szymczorek rent richting de bal. Szymczorek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Saavedra de bal onder controle te krijgen. Bustamante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - Millos F.C 7:0

36e minuut.
Muñoz passt de bal zonder na te denken. Szymczorek rent richting de bal. Daar is Szymczorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perugini is nu in balbezit. Perugini haalt uit met een fantastische trap. Bustamante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Saavedra de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - Millos F.C 8:0

39e minuut.
Muñoz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Noguera komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Sequeda passt de bal in één keer door. Orozco is nu in balbezit. Orozco speelt de bal door. Perugini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL BLACKS F.C. 26%, Millos F.C 74%.
ALL BLACKS F.C. - Millos F.C 8:0

46e minuut.
Sequeda probeert naar een medespeler te passen. Orozco rent richting de bal. Orozco probeert naar een medespeler te passen. Perugini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Noguera de bal onder controle te krijgen. Tibasosa rent richting de bal. Noguera verovert de bal door een tackle van achteren. Szymczorek rent richting de bal. Szymczorek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Barrientos met een sublieme pass. Klungelig pakt Szymczorek de bal. Szymczorek passt de bal zonder na te denken. Perugini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Sequeda met een sublieme pass. Orozco rent richting de bal. Orozco passt de bal zonder na te denken. Perugini rent richting de bal. Perugini draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Perugini passt de bal zonder na te denken. Barrientos is nu in balbezit. Barrientos speelt de bal door. Daar is Szymczorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymczorek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - Millos F.C 9:0

70e minuut.
Bartek met een sublieme pass. Daar is Orozco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orozco geeft een hoge lob. Szymczorek heeft problemen om de bal te vangen. Szymczorek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Orozco met een sublieme pass. Daar is Saavedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymczorek is nu in balbezit. Szymczorek haalt uit met een fantastische trap. Bustamante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - Millos F.C 10:0

76e minuut.
Szymczorek rent richting de bal. Piñeros speelt de bal door. Rozo is nu in balbezit. Szymczorek verovert de bal door een tackle van achteren. Szymczorek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos speelt de bal door. Perugini rent richting de bal. Perugini draait met de bal, schiet en ... Bustamante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - Millos F.C 11:0

81e minuut.
Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos passt de bal in één keer door. Perugini is nu in balbezit. Perugini draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Holguín de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL BLACKS F.C. 14%, Millos F.C 86%.
ALL BLACKS F.C. - Millos F.C 11:0