Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torrentes CD Zionshampton
433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Ríos is nu in balbezit. Natouri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ríos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de la Calle zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrentes CD - Zionshampton 1:0

7e minuut.
Muriel is nu in balbezit. Muriel passt de bal in één keer door. Ríos rent richting de bal. Ríos schiet op doel. Oliveros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrentes CD - Zionshampton 2:0

23e minuut.
Ríos rent richting de bal. Cano met een sublieme pass. Muriel is nu in balbezit. Muriel haalt uit met een fantastische trap. Oliveros werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Armero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena onderschept slim de pass. Cadena passt de bal in één keer door. Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedraza haalt uit met een fantastische trap. Moya bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Cano met een sublieme pass. Armero geeft de bal voor. Vizcaya kopt de bal weg. Ríos rent richting de bal. Ríos geeft de bal voor. Oliveros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torrentes CD 38%, Zionshampton 62%.
Torrentes CD - Zionshampton 2:0

47e minuut.
Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Callejas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pardo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Atuesta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is de la Calle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muriel rent richting de bal. Muriel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torrentes CD - Zionshampton 3:0

65e minuut.
de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Calle passt de bal zonder na te denken. Muriel rent richting de bal. Muriel haalt uit met een fantastische trap. Oliveros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrentes CD - Zionshampton 4:0

78e minuut.
Pardo onderschept slim de pass. Pardo geeft een hoge lob. Henríquez geeft de bal voor. de la Calle is nu in balbezit. de la Calle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torrentes CD 41%, Zionshampton 59%.
Torrentes CD - Zionshampton 4:0