Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CHICO Millos F.C
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Mahecha is nu in balbezit. Mahecha met een sublieme pass. Guerra heeft problemen om de bal te vangen. Guerra draait met de bal, schiet en ... Bustamante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHICO - Millos F.C 1:0

20e minuut.
Banguero verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez is nu in balbezit. Banguero rent richting de bal. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Amézquita is nu in balbezit. Holguín bereikt de bal nog maar net als eerste. Amézquita onderschept slim de pass. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Banguero haalt uit met een fantastische trap. Inworp. Robayo met de inworp. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Orduz probeert de bal aan de voet te houden. Garay is nu in balbezit. Garay passt de bal zonder na te denken. Banguero rent richting de bal. Banguero schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHICO 39%, Millos F.C 61%.
FC CHICO - Millos F.C 1:0

51e minuut.
Varón met een snelle inworp. Piñeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeros probeert naar een medespeler te passen. Banguero is nu in balbezit. Banguero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Saavedra geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mahecha met de inworp. Amézquita is nu in balbezit. Amézquita geeft de bal voor. Bustamante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guerra controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHICO - Millos F.C 2:0

66e minuut.
Mahecha rent richting de bal. Amézquita bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saavedra. Saavedra krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Piñeros speelt de bal door. Varón probeert naar een medespeler te passen. Ramírez speelt de bal door. Banguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Banguero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Piñeros is nu in balbezit. Pino onderschept slim de pass. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino rent richting de bal. Pino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bustamante trapt de bal weg. Alvarado kopt de bal weg. Ramírez rent richting de bal. Ramírez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHICO 52%, Millos F.C 48%.
FC CHICO - Millos F.C 2:0