Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charruas f c Tarazona Jrs FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 19
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oyola met de inworp. Ulloa rent richting de bal. Tique onderschept slim de pass. Tique geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Tique passt de bal in één keer door. Tavera bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Márquez. Tavera roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tavera kan niet meer verder spelen. Herrán komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Tique rent richting de bal. Sanabria verovert de bal door een tackle van achteren. Tique verovert de bal door een tackle van achteren. Tique schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charruas f c 38%, Tarazona Jrs FC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Charruas f c - Tarazona Jrs FC 0:0

47e minuut.
Tique rent richting de bal. Herrán rent richting de bal. Herrán passt de bal met de wreef. Tique is nu in balbezit. Tique schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas f c - Tarazona Jrs FC 1:0

58e minuut.
Pulgarín geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ocampo met de inworp. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Tique speelt de bal door. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal rent richting de bal. Márquez verovert de bal door een tackle van achteren. Márquez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bernal is nu in balbezit. Bernal speelt de bal door. Abello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balanta rent richting de bal. Balanta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Dussán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tique is nu in balbezit. Tique speelt de bal door. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charruas f c 36%, Tarazona Jrs FC 64%.
Charruas f c - Tarazona Jrs FC 1:0