Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AmogusFC Acacías F.C
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 26.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Sanmiguel rent richting de bal. Triviño rent richting de bal. Triviño geeft een lange en hoge pass. Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Chacón onderschept slim de pass. Alcalá rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chacón. Alcalá wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Alcalá kan niet meer verder spelen. Nieves komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco verovert de bal door een tackle van achteren. Velasco probeert naar een medespeler te passen. Marulanda is nu in balbezit. Marulanda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves verovert de bal door een tackle van achteren. Nieves speelt de bal door. Bravo rent richting de bal. Bravo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AmogusFC 41%, Acacías F.C 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AmogusFC - Acacías F.C 0:0

63e minuut.
Soto geeft een hoge lob. Nieves is nu in balbezit. Nieves speelt de bal door. Marulanda rent richting de bal. Marulanda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Triviño geeft de bal voor. Barajas rent richting de bal. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo passt de bal in één keer door. Riaño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Inworp. Soto met een snelle inworp. Jara rent richting de bal. Jara geeft een lange en hoge pass. Llorente kopt de bal weg. Riaño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Daar is Sanmiguel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ordóñez is nu in balbezit. Ordóñez probeert naar een medespeler te passen. Bravo rent richting de bal. Bravo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AmogusFC - Acacías F.C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AmogusFC 48%, Acacías F.C 52%.
AmogusFC - Acacías F.C 0:1