Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tarazona Jrs FC AmogusFC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


36e minuut.
Caldas passt de bal met de wreef. Sanmiguel speelt de bal door. Pulido heeft problemen om de bal te vangen. Pulido draait met de bal, schiet en ... Fontecha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarazona Jrs FC - AmogusFC 0:1

42e minuut.
Pulgarín is nu in balbezit. Sanmiguel is nu in balbezit. Sanmiguel passt de bal in één keer door. Pulido rent richting de bal. Pulido schiet op doel. Fontecha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarazona Jrs FC - AmogusFC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarazona Jrs FC 62%, AmogusFC 38%.
Tarazona Jrs FC - AmogusFC 0:2

55e minuut.
Sanmiguel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanmiguel passt de bal in één keer door. Bernal is nu in balbezit. Pulido verovert de bal door een tackle van achteren. Pulido schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pulgarín is nu in balbezit. Pulgarín geeft de bal voor. Orozco is nu in balbezit. Sanmiguel rent richting de bal. Sanmiguel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanmiguel is nu in balbezit. Bernal begaat een overtreding. Bernal krijgt een gele kaart. Sanmiguel raakt geblesseerd tijdens het duel. Velasco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Quimbayo de bal. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Dussán rent richting de bal. Velasco onderschept slim de pass. Velasco probeert naar een medespeler te passen. Pulido is nu in balbezit. Pulido haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarazona Jrs FC - AmogusFC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarazona Jrs FC 61%, AmogusFC 39%.
Tarazona Jrs FC - AmogusFC 0:3