Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diamante F.C Pumitas de la UDIN
433 Tactiek Hermanos Grimm
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 31.3
hopeless Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Marwan probeert naar een medespeler te passen. Vives rent richting de bal. Vives passt de bal met de wreef. Esguerra is nu in balbezit. Esguerra haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ballén met een snelle inworp. Marwan probeert naar een medespeler te passen. Kalevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalevich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamante F.C - Pumitas de la UDIN 0:1

17e minuut.
Marwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marwan passt de bal in één keer door. Kalevich is nu in balbezit. Kalevich haalt uit met een fantastische trap. Usme werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamante F.C - Pumitas de la UDIN 0:2

27e minuut.
Marwan is nu in balbezit. Marwan speelt de bal door. Kalevich is nu in balbezit. Kalevich haalt uit met een fantastische trap. Usme werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamante F.C - Pumitas de la UDIN 0:3

30e minuut.
Marwan geeft de bal voor. Esguerra heeft problemen om de bal te vangen. Kalevich is nu in balbezit. Kalevich schiet op doel. Usme probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Ballén bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalevich is nu in balbezit. Kalevich met een sublieme pass. Esguerra is nu in balbezit. Esguerra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Marwan passt de bal in één keer door. Esguerra rent richting de bal. Abella rent richting de bal. Esguerra verovert de bal door een tackle van achteren. Esguerra schiet op doel. Usme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marwan schiet op doel. Usme probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Marwan heeft problemen om de bal te vangen. Marwan geeft een hoge lob. Daar is Abella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esguerra is nu in balbezit. Esguerra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hermoso kopt de bal weg. Vives met een sublieme pass. Kalevich rent richting de bal. Kalevich schiet op doel. Usme maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamante F.C - Pumitas de la UDIN 0:4

43e minuut.
Marwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marwan passt de bal met de wreef. Kalevich is nu in balbezit. Kalevich draait met de bal, schiet en ... Usme probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamante F.C - Pumitas de la UDIN 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamante F.C 64%, Pumitas de la UDIN 36%.
Diamante F.C - Pumitas de la UDIN 0:5

47e minuut.
Vives kopt de bal weg. Marwan speelt de bal door. Daar is Neira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalevich haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamante F.C - Pumitas de la UDIN 0:6

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Calandra komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Marwan rent richting de bal. Marwan passt de bal met de wreef. Daar is Ballén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalevich rent richting de bal. Marwan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Carrascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Daditsos verovert de bal door een tackle van achteren. Daditsos passt de bal zonder na te denken. Kalevich is nu in balbezit. Kalevich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Marwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marwan passt de bal met de wreef. Esguerra is nu in balbezit. Esguerra schiet op doel. Usme maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamante F.C - Pumitas de la UDIN 0:7

84e minuut.
Barriga geeft een hoge lob. Ardila kopt de bal weg. Marwan speelt de bal door. Klungelig pakt Kalevich de bal. Kalevich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Usme speelt de bal door. Hermoso heeft problemen om de bal te vangen. Hermoso probeert naar een medespeler te passen. Vives is nu in balbezit. Vives draait met de bal, schiet en ... Usme verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kalevich rent richting de bal. Kalevich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diamante F.C - Pumitas de la UDIN 0:8

89e minuut.
Klungelig pakt Ardila de bal. Ballén bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballén geeft een hoge lob. Kalevich is nu in balbezit. Kalevich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamante F.C 75%, Pumitas de la UDIN 25%.
Diamante F.C - Pumitas de la UDIN 0:8