Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL MADRID FC 1 7 de agosto
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 33.6
waardeloos Schieten solide
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Barańczyk onderschept slim de pass. Barańczyk met een sublieme pass. Rocha met een sublieme pass. Barańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barańczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Infante heeft problemen om de bal te vangen. Higuera verovert de bal door een tackle van achteren. Higuera probeert naar een medespeler te passen. Barańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barańczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Rocha speelt de bal door. Alfaro rent richting de bal. Alfaro geeft de bal voor. Barańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barańczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Quiroga met een harde bal richting middenveld. Higuera kopt de bal weg. Barańczyk rent richting de bal. Barańczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Sánchez kan de bal niet met de borst controleren. Barańczyk is nu in balbezit. Barańczyk passt de bal zonder na te denken. Ryszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryszka verovert de bal door een tackle van achteren. Ryszka met een sublieme pass. Barańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barańczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FC 1 - 7 de agosto 0:1

13e minuut.
Casas rent richting de bal. Casas passt de bal met de wreef. Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barańczyk is nu in balbezit. Barańczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FC 1 - 7 de agosto 0:2

14e minuut.
Klungelig pakt Casas de bal. Casas passt de bal zonder na te denken. Martínez kan de bal niet met de borst controleren. Barańczyk onderschept slim de pass. Barańczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FC 1 - 7 de agosto 0:3

22e minuut.
Rocha passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Barańczyk de bal. Ryszka is nu in balbezit. Barańczyk is nu in balbezit. Barańczyk schiet op doel. Quiroga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Alfaro de bal onder controle te krijgen. Ryszka is nu in balbezit. Barańczyk is nu in balbezit. Barańczyk schiet op doel. Quiroga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FC 1 - 7 de agosto 0:4

26e minuut.
Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamčák verovert de bal door een tackle van achteren. Adamčák speelt de bal door. Klungelig pakt Barańczyk de bal. Barańczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FC 1 - 7 de agosto 0:5

29e minuut.
Canchila bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado verovert de bal door een tackle van achteren. Preciado probeert naar een medespeler te passen. Barańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barańczyk schiet op doel. Quiroga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FC 1 - 7 de agosto 0:6

32e minuut.
Martínez probeert de bal met de borst te controleren. Ryszka is nu in balbezit. Ryszka met een sublieme pass. Barańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barańczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Higuera geeft de bal voor. Barańczyk kopt de bal weg. Ryszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Barańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barańczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Domínguez met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Casas de bal. Barańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barańczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FC 1 - 7 de agosto 0:7

43e minuut.
Rocha probeert naar een medespeler te passen. Preciado is nu in balbezit. Preciado met een sublieme pass. Barańczyk rent richting de bal. Barańczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL MADRID FC 1 70%, 7 de agosto 30%.
REAL MADRID FC 1 - 7 de agosto 0:7

50e minuut.
Rocha passt de bal in één keer door. Ryszka rent richting de bal. Ryszka passt de bal met de wreef. Barańczyk is nu in balbezit. Barańczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FC 1 - 7 de agosto 0:8

51e minuut.
Daar is Balaguera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rocha onderschept slim de pass. Rocha passt de bal zonder na te denken. Barańczyk rent richting de bal. Barańczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FC 1 - 7 de agosto 0:9

59e minuut.
Kabała geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vizcaíno met een snelle inworp. Casas rent richting de bal. Casas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daza komt het veld opgelopen. Santander komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha geeft een lange en hoge pass. Barańczyk is nu in balbezit. Barańczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FC 1 - 7 de agosto 0:10

71e minuut.
Adamčák rent richting de bal. Adamčák speelt de bal door. Barańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barańczyk draait met de bal, schiet en ... Quiroga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Santander raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mutis komt het veld opgelopen. Adamčák met een snelle inworp. Ryszka heeft problemen om de bal te vangen. Ryszka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mutis passt de bal zonder na te denken. Daar is Ryszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryszka met een sublieme pass. Barańczyk is nu in balbezit. Barańczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Preciado geeft de bal voor. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Ryszka is nu in balbezit. Ryszka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL MADRID FC 1 61%, 7 de agosto 39%.
REAL MADRID FC 1 - 7 de agosto 0:10