Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA REAL MADRID FC 1
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten unsatisfactory
average Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Uzlu probeert naar een medespeler te passen. Atuesta rent richting de bal. Uribe is nu in balbezit. Atuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Atuesta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Walteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu verovert de bal door een tackle van achteren. Uzlu speelt de bal door. Atuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Atuesta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Guzmán rent richting de bal. Michalos verovert de bal door een tackle van achteren. Michalos speelt de bal door. Uzlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Uribe geeft de bal voor. Asprilla rent richting de bal. Asprilla geeft een hoge lob. Atuesta is nu in balbezit. Atuesta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Michalos probeert naar een medespeler te passen. Uzlu heeft problemen om de bal te vangen. Uzlu met een sublieme pass. Atuesta is nu in balbezit. Atuesta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Uribe trapt de bal weg. Sarmiento rent richting de bal. Walteros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sarmiento is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Asprilla zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Walteros kopt de bal weg. Balaguera rent richting de bal. Asprilla verovert de bal door een tackle van achteren. Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Uribe trapt de bal weg van het doel. Casas heeft problemen om de bal te vangen. Michalos geeft een hoge lob. Atuesta is nu in balbezit. Atuesta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Sarmiento speelt de bal door. Michalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu rent richting de bal. Uzlu draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Uribe de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA - REAL MADRID FC 1 1:0

34e minuut.
Michalos rent richting de bal. Michalos met een sublieme pass. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Atuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Atuesta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Martínez rent richting de bal. Uzlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu probeert naar een medespeler te passen. Atuesta rent richting de bal. Atuesta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Michalos met een sublieme pass. Uzlu is nu in balbezit. Domínguez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Uzlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Michalos neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA 23%, REAL MADRID FC 1 77%.
DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA - REAL MADRID FC 1 1:0

72e minuut.
Asprilla rent richting de bal. Balaguera is nu in balbezit. Met opzet legt Michalos zijn tegenspeler op de grond. Michalos is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

75e minuut.
Walteros is nu in balbezit. Walteros passt de bal met de wreef. Uzlu heeft problemen om de bal te vangen. Uzlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA - REAL MADRID FC 1 2:0

77e minuut.
Uribe geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ortegón met een snelle inworp. Daar is Montaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montaño geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Infante rent richting de bal. Uzlu onderschept slim de pass. Uzlu speelt de bal door. Atuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Atuesta schiet op doel. Quiroga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Uzlu is nu in balbezit. Uzlu passt de bal met de wreef. Daar is Uribe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atuesta rent richting de bal. Atuesta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA 33%, REAL MADRID FC 1 67%.
DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA - REAL MADRID FC 1 2:0