Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bichots FC Cartagena F.C.
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Gaviria de bal. Villamil is nu in balbezit. Villamil passt de bal in één keer door. Maya is nu in balbezit. Maya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Portilla geeft een lange en hoge pass. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanabria schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sanabria naar de kleedkamers voor een vroege douche.

14e minuut.
Gaviria met een sublieme pass. Galván is nu in balbezit. Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván onderschept slim de pass. Galván geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pino speelt de bal door. Maya kopt de bal weg. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Villamil is nu in balbezit. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván met een sublieme pass. Estrada rent richting de bal. Estrada draait met de bal, schiet en ... Pino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Pino met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Palacio de bal. Galván met een sublieme pass. Estrada is nu in balbezit. Estrada schiet op doel. Pino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Moreno onderschept slim de pass. Maya rent richting de bal. Palacio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moreno neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Manjarrés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bichots FC - Cartagena F.C. 1:0

37e minuut.
Walteros speelt de bal door. Estrada rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barrantes. Estrada raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Walteros neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bichots FC 58%, Cartagena F.C. 42%.
Bichots FC - Cartagena F.C. 1:0

48e minuut.
Lancheros probeert naar een medespeler te passen. Villamil speelt de bal door. Palacio probeert naar een medespeler te passen. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bichots FC - Cartagena F.C. 1:1

59e minuut.
Ochoa met de inworp. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno draait met de bal, schiet en ... Ballén kopt de bal weg. Klungelig pakt Maya de bal. Manjarrés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maya bereikt de bal nog maar net als eerste. Maya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bichots FC - Cartagena F.C. 2:1

86e minuut.
Walteros is nu in balbezit. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Walteros rent richting de bal. Estrada is nu in balbezit. Estrada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Galván is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gaviria geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Estrada rent richting de bal. Estrada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bichots FC - Cartagena F.C. 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bichots FC 43%, Cartagena F.C. 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bichots FC - Cartagena F.C. 2:2