Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aguardientosos FC Wolverine
BLUE Tactiek XX0
46% Balbezit 54%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
60.2 gemiddelde waardering 57
formidable Schieten solid
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


10e minuut.
Kožukauskas met een sublieme pass. Cusin rent richting de bal. Carrario probeert naar een medespeler te passen. Cusin geeft een hoge lob. Casañas is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Korotetskyy probeert naar een medespeler te passen. Casañas kopt de bal weg. Amat bereikt de bal nog maar net als eerste. Amat geeft de bal voor. Cuba krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Miski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Spurna komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Gil onderschept slim de pass. Gil speelt de bal door. Amat bereikt de bal nog maar net als eerste. Amat geeft een lange en hoge pass. Serrano springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Carrario bereikt de bal nog maar net als eerste. Amat rent richting de bal. Amat passt de bal zonder na te denken. Cuba is nu in balbezit. Cuba haalt uit met een fantastische trap. Korotetskyy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguardientosos FC 39%, Wolverine 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aguardientosos FC - Wolverine 0:0

52e minuut.
Carrario passt de bal zonder na te denken. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Serrano de bal. Serrano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Taggiasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Taggiasco passt de bal in één keer door. Barrón met een sublieme pass. Krzystek is nu in balbezit. Krzystek schiet op doel. Dupain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Amaxas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spurna geeft een hoge lob. Amat speelt de bal door. Cuba controleert de bal met de borst. Cuba draait met de bal, schiet en ... Korotetskyy bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Amat zal de hoekschop nemen. Serrano springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Barrón kopt de bal weg. Cusin heeft problemen om de bal te vangen. Cusin met een sublieme pass. Krzystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cusin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kožukauskas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Taggiasco passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Barrón de bal. Barrón geeft een lange en hoge pass. Krzystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Arellano probeert naar een medespeler te passen. Carrario probeert naar een medespeler te passen. Amat is nu in balbezit. Amat geeft de bal voor. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Franco rent richting de bal. Franco geeft een lange en hoge pass. Kožukauskas rent richting de bal. Kožukauskas haalt uit met een fantastische trap. Dupain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cusin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Copik komt het veld opgelopen.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ponce de León komt het veld opgelopen. Navarro komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Casañas kan de bal niet met de borst controleren. Coca rent richting de bal. Krzystek verovert de bal door een tackle van achteren. Krzystek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aguardientosos FC - Wolverine 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguardientosos FC 37%, Wolverine 63%.
Aguardientosos FC - Wolverine 0:1